Φιλοκαλοῦμέν τε γὰρ μετ’ εὐτελείας

καὶ φιλοσοφοῦμεν ἄνευ μαλακίας

Πέμπτη 6 Αυγούστου 2009

"Βομβαρδίστε" την Google


Να «βομβαρδιστεί» η google με μηνύματα διαμαρτυρίας απ’ τους αναγνώστες των blogs που φιμώνει και λογοκρίνει.

Οφείλει η google να αναφέρει εγγράφως ποιοι όροι παραβιάστηκαν από τα blogs που έχει κλείσει.

Επίσης οφείλει να κατ’ ονομάσει τα πρόσωπα ή τους οργανισμούς ή τις κρατικές υπηρεσίες που έχουν παρέμβει ως θιγόμενοι από τις αναρτήσεις των εν λόγο blogs.

Επίσης, πρέπει να ονοματίσει τις αναρτήσεις που παραβίασαν τους όρους της.

Το Διαδίκτυο δεν είναι τσιφλίκι κανενός, ούτε καν της google!

Τώρα ο θυμός γίνεται οργή!!!

-----------------------------
Υ.Γ.
Διαβάστε τα σχόλια: του δημοσιογράφου Τέρενς Κουίκ και του αναγνώστη-blogger "thesa1nt"

4 σχόλια:

  1. Για την ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ υποθεση του troktiko,θα ηθελα να παρεμβω με το εξης σχολιο μου.
    Η Google πρεπει να δεχθηκε ΕΠΙΣΗΜΟ ελληνικο αιτημα.Αυτο σημαινει οτι καποιος απευθυνθηκε σε ΕΠΙΣΗΜΗ ελληνικη αρχη διαμαρτυρομενος για καποια αναρτηση.
    Ας ψαξουμε ποιοι είχαν ανοιξει προσφατα πολεμο στο troktiko,ισως εντοπισουμε τον ενοχλημενο καταγγελοντα.
    Θελω να ελπιζω οτι η Google θα σταθει στο ύψος της και θα εφαρμοσει το Δικαιο της.Δεν "παραδιδει" ΚΑΝΕΝΑΝ,εκτος κι αν κατηγορειται για ναρκωτικα,παιδεραστια-πορνογραφια και τρομοκρατια.Που φυσικα δεν ισχυουν για το troktiko.
    Πιστευω οτι βρησκομαστε μπροστα σε δραματικες εξελιξεις σε σχεση με τον πολεμο που εχει λαου-λαου ξεκινησει εναντιον των blog.Το ζητημα ειναι τι κανουμε εμεις που πιστευουμε στην υπαρξη τους και τα στηριζουμε.
    Κατ'αρχην αντιδρουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.Με μαζικη διαμαρτυρια στη Google.
    Αλλα αντιστεκομαστε ολοι μαζι στο οποιο σχεδιο εξοντωσης των "ανεπιθυμητων" blog και με καταιγισμο ερωτηματων και μηνυματων προς την κυβερνηση και τα συναρμοδια Υπουργεία.Δικαιοσυνης,Εσωτερικων,Δημοσιας Ταξης και Τυπου.Δεν μπορει...ΚΑΠΟΙΟΣ θα ξερει τι γινεται...
    Αν δεν αντιδρασουμε τωρα,θα εχουμε συνεχεια και με αλλους.Το φιμωμα θα ειναι οριστικο στα προτυπα του Ιραν,του Αλγεριου,της Τουρκιας η της Κινας.
    Και βεβαιως περιμενω να παρουν θεση οι γνωστοι μεγαλοδημοσιογραφοι με τις τηλεοπτικες και ραδιοφωνικες εκπομπές τους ή τις εφημεριδες τους.Για να δουμε ποιοι θα κανουν την παπια...

    Με εκτιμηση
    Τερενς Κουικ
    Δημοσιογραφος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα ιδία είπα και εγώ, ένας απλός «ανώνυμος».
    http://thesa1nt.wordpress.com/2009/08/06/troktikos/
    αλλά όπως έγραψα σε κάποια σελίδα, καλό θα ήταν να βγει ένα κοινό κείμενο που να το αποδέχονται όλοι, να μοιραστεί και να κατακλύσει το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της Google.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνω με την τοποθετηση του thesaint

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ντροπη να φιμωνεται μια ενημερωτικη φωνη. Εχει υποχρεωση η GOOGLE να αποκαταστησει αμεσα την λειτουργεια του τροκτικου blog . Τετοιου ειδους, φασιστικης εμπνευσης, ενεργειες δεν εχουν θεση πλεον στην ΕΛΛΑΔΑ. Αυτο πρεπει να το καταλαβουν οι σημερινοι Κυβερνωντες και οι πατρωνες τους Αμερικανοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Διαβάστε προσεκτικά και σχολιάστε ελεύθερα. Τα σχόλια επιτρέπονται σε ενεργούς - εγγεγραμμένους χρήστες του Διαδικτύου, δηλ. χρήστες που έχουν κάποιο e-mail, και αναρτώνται αμέσως.