Φιλοκαλοῦμέν τε γὰρ μετ’ εὐτελείας

καὶ φιλοσοφοῦμεν ἄνευ μαλακίας

Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Απογραφή πληθυσμού 2011: Θα είμαι αλλού! Δεν απογράφομαι!

Η απογραφή δεν επιβάλλεται από την Τρόικα, αλλά διενεργείται κατά τη διάρκεια που αυτή μας κυβερνάει. Άρα οι Τροϊκανοί θα έχουν πρόσβαση στα στοιχεία που θα συγκεντρωθούν (είτε το παραδέχονται, είτε όχι οι κυβερνημένοι της κυβέρνησης του ΔΝΤ).

Απογραφή 2011 massmedia-gr

Γι’ αυτό, επιτέλους, ας διαμαρτυρηθούμε όλοι μαζί με έναν τρόπο που δεν θα μας κοστίσει τίποτα: «ΔΕΝ ΑΠΟΓΡΑΦΟΜΑΙ» (κατά το «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ»). Ας τους κάνουμε τη ζωή δύσκολη, όπως μας την κάνουν κι αυτοί…

Ό,τι και να λένε τα παπαγαλάκια του συστήματος και των ΜΜΕ, η αλήθεια είναι μία: Η ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ!

(Ναι ναι, ξέρω καλέ μου παπαγάλε, αν αρνηθούμε να απογραφούμε, οι «σοβαροί» Οικονομικοί Οίκοι Ανοχής, θα υποβαθμίσουν την πιστοληπτική ικανότητά της Ελλάδας, θα αυξηθούν τα σπρέντ, θα πέσει το ευρώ και θα έρθει ο Αρμαγεδδών  κτλ…)


Ακολουθούν Ερωτήσεις και Απαντήσεις:

Τι πρέπει να κάνω για την απογραφή;
(α) Κάνουμε χρήση των δικαιωμάτων που μας παρέχει το Ελληνικό Σύνταγμα: Δεν ανοίγουμε στον Απογραφέα, επικαλούμενοι τη Συνταγματική Αρχή του Απαραβίαστου του Οικογενειακού Ασύλου (άρθρο 9). Επίσης, αν ο Απογραφέας αρχίσει να κλαίγεται, τον συμβουλεύουμε να βρει μια πιο ωφέλιμη και πιο μόνιμη δουλειά. Οι καιροί είναι δύσκολοι για όλους μας.

(β)  Αν θέλουμε να δώσουμε την ευκαιρία να πληρωθεί ο Απογραφέας: Θα ανοίξουμε την πόρτα στον Απογραφέα που θα χτυπήσει το κουδούνι μας και θα συνεργαστούμε μαζί του, λέγοντάς του ό,τι μας κατέβει με κάθε ανειλικρίνεια. Αλώστε,  δεν θα χρειαστεί η επίδειξη κανενός εγγράφου, όπως ταυτότητας, διαβατηρίου, ΑΦΜ κ.λπ. (σημ.: Και να χρειαζόταν ταυτότητα δεν είμαστε υποχρεωμένοι να την επιδείξουμε).

Θα πρέπει να μετακινηθώ στον τόπο που έχω την οικογενειακή μου μερίδα ή τα εκλογικά μου δικαιώματα;
Καλά, πλάκα με κάνεις; Εδώ δεν μετακινηθήκαμε για να τους ψηφίσουμε, θα μετακινηθούμε για να απογραφούμε για τους Τροϊκανούς ή/και τα υποτελή κυβερνητικά τσιράκια τους;

Τί γίνεται αν λείπουμε την ώρα που θα μας χτυπήσει το κουδούνι ο Απογραφέας;
Η Απογραφή θα γίνει σε διάστημα 15 ημερών.
Σε περίπτωση που απουσιάζουμε ο Απογραφέας θα μας αφήσει ένα σημείωμα με τον αριθμό του τηλεφώνου του. Αυτό το χαρτί είτε το πετάμε στα σκουπίδια, είτε το χρησιμοποιούμε για να βγούμε ραντεβού με τον/την Απογραφέα, αν από το ματάκι της πόρτας είδαμε ότι ήταν όμορφος/όμορφη.

Αν είναι μόνο ένας από τους κατοίκους στο σπίτι;
Ή θα είμαστε όλοι ή κανένας, χαφιέδες δεν έχουμε στην οικογένεια…

Αν δεν έχω χαρτιά νόμιμης παραμονής στη Xώρα;
Στο μπουρδέλο, η περίπτωση αυτή δεν αποτελεί πρόβλημα: ό,τι δηλώσεις είσαι…

Τί θα μας ρωτήσουν;
Θα σας ρωτήσουν γεμάτοι αδιακρισία για την κατοικία σας, για τα άτομα που μένουν μαζί σας, την ηλικία σας, το επάγγελμά σας, το επίπεδο εκπαίδευσής σας, την κατάσταση απασχόλησής σας.

Σε τί χρησιμεύει η Απογραφή;
Χρησιμεύει τα μάλα στους «φιλάνθρωπους» αφέντες της Τρόικας ώστε να σχεδιάσουν καλύτερα το μέλλον τους.
Η Απογραφή πληθυσμού, από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα, γίνεται για έναν και μοναδικό λόγο: τον καθορισμό των τάξεων μέσω των οικονομικών στοιχείων και της ιδιοκτησίας του καθενός, προκειμένου να διατηρηθούν ή να αφαιρεθούν προνόμια και να καθοριστεί η φορολογία τους.

Αυτές οι πληροφορίες είναι μόνο για απογραφή ή θα χρησιμοποιηθούν και αλλού;
Οι πληροφορίες που δίνουμε θα χρησιμοποιηθούν για να καταρτιστούν συνολικοί πίνακες των «Greek statistics» που διαμορφώνει το πολιτικό σύστημα κατά το δοκούν. Για αυτό, μην ανησυχείτε, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ σημαντικό να πείτε την αλήθεια.

Αν δεν μιλάμε ελληνικά;
Τότε ανήκετε στους προνομιούχους της χώρας, αφού δεν καταλαβαίνετε κι άρα δεν εκνευρίζεστε με τις κυβερνητικές μαλακίες που ακούμε κάθε μέρα.

Πώς θα ξέρω αν αυτός που θα μου χτυπήσει το κουδούνι είναι πραγματικά ο Απογραφέας;
Ο Απογραφέας θα φέρει κονκάρδα: με το ειδικό σήμα της ΕΛ.ΣΤ.ΑΤ. (Ελληνική Στατιστική Ατασθαλία), το όνομά του, καθώς και το όνομα και τηλέφωνο του επόπτη του. Επίσης, είναι υποχρεωμένος να φοράει σέξι ρούχα και να κάνει προκλητικές κινήσεις αν του το ζητήσετε (άλλωστε γι αυτό πληρώνεται).

Σε περίπτωση αμφιβολίας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ΕΛΣΤΑΤ στους παρακάτω τηλεφωνικούς αριθμούς: 090 069 6969-69 (όπου θα μιλήσετε ζωντανά με σέξι κορίτσια της διπλανής πόρτας που θα σας επιβεβαιώσουν την ταυτότητα του/της Απογραφέα).

Όλοι μετράμε (για τους ασύδοτους δανειστές μας)!

Καλή Απογραφή...

Εσείς θα είστε φρόνημο σκυλάκι;

15 σχόλια:

  1. Κάθε ερώτηση-απάντηση που έχεις γράψει είναι μνημείο μπουρδολογίας και παραπληροφόρησης. Η αλήθεια πάντως είναι ότι δεν χρειάζεται να απογραφείς. Η απογραφή γίνεται για ανθρώπους και κατοικίες. Ο αριθμός και το είδος των ζώων δεν την ενδιαφέρουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το γεγονός ότι η απογραφή πληθυσμού γίνεται σε παγκόσμιο επίπεδο κάθε δεκαετία εδώ και πολλά χρόνια, και χάρη σε αυτήν εξάγονται χρήσιμα στατιστικά στοιχεία όχι μόνον για τον ΟΗΕ αλλά και για χιλιάδες ΜΚΟ που δραστηριοποιούνται σε διάφορες θετικές δράσεις, προφανώς δεν σας λέει κάτι. Ή απλά δεν το γνωρίζετε.

    Η βλακεία προφανώς δεν έχει όρια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αχ σαχλαμάρες πάτερα!
    η απογραφή χρησιμεύει ως δημογραφικό στοιχείο. Π.Χ για να ξέρουμε αν έχουμε να κάνουμε με Δήμο τόσων χιλιάδων κατοίκων ώστε να έχουμε τόσους δημοτικούς συμβούλους κλπ κλπ.

    τα παιδάκια που κάνουν απογραφή δεν μας φταίνε σε τίποτα.

    το όλο κείμενο αν δεν είναι καθαρά χιουμοριστικό είναι τουλάχιστον γελοίο.
    καλημέρα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητά Νέο-"Ελληνόπουλα" (για εσάς το λέω που γράφετε ό,τι σας κατεβαίνει) που τα ταπεινά συμφέροντά σας είναι πιθανόν τα ψωρο-ευρώ που θα λάβετε από την κατοχική κυβέρνηση του ΔΝΤ, με την οποία συνεργάζεστε: είτε άμεσα – αν κάποιος από εσάς είναι Απογραφέας, είτε έμμεσα – αν ως «Έλληνες» υπερασπίζεστε (όντας παραιτημένοι από την σκέψη και την κρίση) ΑΥΤΗ την απογραφή που διενεργείται (έστω και συμπτωματικά) για λογαριασμό του ΔΝΤ (το τελευταίο δεν περιμένω να το καταλάβετε) κ.τ.ό.

    Εμείς (…ούτε αυτό το καταλάβατε δυστυχώς…) δεν εναντιωνόμαστε σε κάθε απογραφή: εναντιωνόμαστε ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΓΡΑΦΗ της ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΝΤ (σημ.: όπως την έχουν χαρακτηρίσει σε άρθρα τους δημοσίως διανοούμενοι και πανεπιστημιακοί του τόπου μας).

    Γι’ αυτό σταματήστε τις ύβρεις, σεβαστείτε τους αναγνώστες αυτού του blog και μιλήστε (δηλ. γράψτε) με επιχειρήματα. Αν έχετε…

    Ως Απογραφείς, αυτή την περίοδο, εργάζονται διάφοροί φίλοι μας από αδιαμφισβήτητη οικονομική ανάγκη, αλλά έχουν την ωριμότητα να καταλάβουν πως αυτό δεν είναι το επάγγελμα καριέρας που θα τους κάνει να πουλήσουν την ψυχή τους στο Διάολο για να το υπερασπιστούν μέχρι «θανάτου»…

    --------------
    Υ.Γ.
    1. Το κείμενο της ανάρτησης έχει γραφτεί από άνεργο. Ο οποίος αρνήθηκε να γίνει απογραφέας (παρόλο που του προτάθηκε από γνωστό του τομεάρχη) για όλους τους παραπάνω λόγους. Καληνύχτα σας!


    2. Επιπλέον, το ξαναγράφουμε για να σταματήσει η παραπληροφόρηση και ο εκβιασμός των ελεύθερων πολιτών: Η ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ελληνάκι είσαι μεγάλη λέρα. Αλλού κι αλλού μας τα κάνεις καρπούζια και μας μοστράρεις το ad hominem (ουάου) για μας το παίξεις διάνοια και αλλού μας πετάς περί βλακείας σαν κοινός κάγκουρας.
    Χαλάρωσε ...
    1. αν δεν καταλαβαίνεις μη μιλάς.
    2. αν δεν συμφωνείς γράψε χωρίς χαρακτηρισμούς.
    3. δεν έχεις μόνο εσύ δίκιο ή τέλος πάντων δεν υπάρχει μόνο η δική σου ματιά.
    4. Υπάρχει και η πολιτική της απαξίωσης και της πλήρους ανατροπής όλων αυτών που εσύ απλά θέκεις να βελτιώσεις. (Εδλω και πολλά χρόνια και από πολλούς θεωρητικούς και όχι μόνο έλληνες ... υποτίθεται είσαι μορφωμένος, βάλτο λίγο μπρός)
    Και μη βιαστείς, μπορεί και εγώ να μη συμφωνώ με το blog αλλα εσύ είσαι σίγουρα κόπανος.

    Περαστικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητέ γράφων...δεν έχω να σου πω πολλά!
    Το τσίπουρο είναι ωραίο και φθηνό αλλά η υπερβολική του χρήση οδηγεί σε περίεργες συμπεριφορές όπως η παραπάνω...ο συνδιασμός του επίσης με περίεργα χόρτα και λοιπές ουσίες μπορεί να προκαλέσει και μονιμότερες βλάβες...
    Το ότι η περιοδικά διενεργούμενη απογραφή γίνεται τώρα που είμαστε υπό κατοχήν δεν σημαίνει ότι φταίνε αυτοί που μας "κατέχουν" ή ότι την διεξάγουν αυτοί επί τούτοις για δικούς τους σκοπούς...
    Πραγματικά είσαι τόσο άτοπος στα γραφόμενά σου που οποιοδήποτε αντεπιχείρημα φαντάζει μάλλον άσκοπο!
    Σαν να προσπαθείς να πείσεις έναν σκοπιανό ότι δεν είναι Μακεδόνας!
    Καλη σας ημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. προς aergos.kifinas (1:35μμ)

    ("Πληρωμένη απάντηση")

    Όταν ο αστεϊσμός κρύβεται πίσω από το σοβαρό έχουμε ειρωνεία (Σοπενχάουερ) και η ειρωνεία είναι εξευγενισμένη προσβολή (Αριστοτέλης), που καμία φορά δείχνει έλλειψη πνεύματος (Σόλων)…

    «Άεργε και κηφήνα», η αδικαιολόγητη ειρωνεία είναι το όπλο των δειλών…

    ---------------
    Υ.Γ.
    1. Με τέτοιο όνομα χρήστη, στα σίγουρα: είτε έχεις διατελέσει, είτε είσαι ήδη, είτε το σκέφτεσαι να γίνεις στο μέλλον "πολιτικός" αυτού του τόπου… Έτσι δεν είναι αγνέ «blogger»;

    2. Μην προβάλεις τα δικά σου προβλήματα σε ανθρώπους που δεν γνωρίζεις. Υπάρχουν κέντρα απεξάρτησης που μπορούν να σε βοήθησουν. Αρκεί να το θέλεις πραγματικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ελληνάκι θλιβερέ νεοέλληνα, πες στα μαλακιστίρια σου που σε κάνουν να νοιώθεις μικρός ήρωας διαβάζοντας τις σάλτσες σου, οτι το screenshot που πόσταρες γράφει για εσένα και μόνο, γιατί όπως ξεκάθαρα γράφω, ΚΑΙ εγώ δεν συμφωνώ με τους δεν απογράφομαι. Άλλο είπα. Γκέγκε ή να κάνω και κακά ?

    Το ποστ στο fb σου πήρε για άλλη μια φορά την κατιούσα. (γιατί άραγε δεν μπορείς να μαζέψεις ένα σχόλιο της προκοπής ? έλα τώρα, αφού κι εσύ ο ίδιος αναρωτιέσαι πολλές φορές)

    ΥΓ1. (Και δεν είμαι αυτός που νομίζεις-και ξέρω ποιον νομίζεις)
    ΥΓ2. Απαιτώ screenshot ξανά στο ντουβάρι σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προηγούμενες εθνικές απογραφές πληθυσμού:

    18 Μαρτίου 2001
    17 Μαρτίου 1991
    5 Απριλίου 1981
    14 Μαρτίου 1971
    19 Μαρτίου 1961
    7 Απριλίου 1951

    Το κατάλαβες ότι γίνεται κάθε 10 χρόνια (και θα γινόταν έτσι κι αλλιώς) ή να κάνω και κακά; Ή μήπως δεν πρέπει να κάνουμε απογραφή γιατί είναι στη χώρα το ΔΝΤ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. προς Periklis (3:13μμ)

    Είδες που όταν αρχίζεις να σκάφτεσαι, μπορείς να και να καταλαβαίνεις: ακριβώς, ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΔΙΟΤΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ ΔΝΤ (απλό δεν είναι...)

    --------------------

    Ευχαριστώ όλους όσους συμβάλουν στο διάλογο με τα σχόλιά τους.

    Αλλά, πριν γράψετε την άποψή σας, σας προτρέπω να διαθέσετε λίγο από τον πολύτιμο χρόνο σας για να ακούσετε την ραδιοφωνική εκπομπή του Άρη Χατζηστεφάνου, καθώς και το βίντεο: «Χρεοκρατία» (που έγινε η αιτία να απολυθεί, αδικαιολόγητα, ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος από τον «δημοκρατικό» και «πολυφωνικό» ΣΚΑΪ). Η ραδιοφωνική εκπομπή και το βίντεο βρίσκονται στην κεφαλίδα του blog.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Να μας φτιάξεις μια λίστα με τι δεν θα κάνουμε όσο είναι στη χώρα το ΔΝΤ. Είσαι αστείος... Στο είπα όμως από την αρχη: δεν θα σου ζητηθεί καν να απογραφείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. προς "Perikli" (4:05μμ)

    Αλήθεια, ποιό είναι το αντίθετο του "αστείος";

    (Πρόσεξε! Η ερώτηση είναι παγίδα...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Να συντονιστείτε σε κοινή δράση να γίνετε πολλοί:

    http://www.lifo.gr/now/view/2776

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. προς "Periklis"

    Αν δεν το έχεις καταλάβει, είμαστε πολλοί! Σε διαβεβαιώνω, κάθε ημέρα γινόμαστε περισσότεροι…

    Αν και αυτό, δεν έχει μεγάλη σημασία. Σημασία έχει ότι ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ: υποτελείς οσφυοκάμπτες, ή αποβλακωμένα κομματόσκυλα για να κάνουμε ό,τι μας λένε οι υπόδικοι (σημ.: όρος Χ. Γιανναρά) του πολιτικού συστήματος.

    Ευχαριστώ για το link. Ο Ιεράρχης έχει την άποψή του. Ελπίζω η δημοκρατικότητά σου να του αναγνωρίζει το δικαίωμα να εκφράζεται δημοσίως, όπως κάνεις κι εσύ άλωστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η Google επανέφερε, τελικά, τα δύο τελευταία σχόλια (πριν από αυτό) που είχαν διαγραφεί κατά τη συντήρηση της πλατφόρμας του "Blogger". Την ευχαριστούμε για αυτό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Διαβάστε προσεκτικά και σχολιάστε ελεύθερα. Τα σχόλια επιτρέπονται σε ενεργούς - εγγεγραμμένους χρήστες του Διαδικτύου, δηλ. χρήστες που έχουν κάποιο e-mail, και αναρτώνται αμέσως.