Φιλοκαλοῦμέν τε γὰρ μετ’ εὐτελείας

καὶ φιλοσοφοῦμεν ἄνευ μαλακίας

Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Ο Κούλογλου και η διαφήμιση του Lexus

Κακώς κάποια «γατάκια» προσπάθησαν να πλήξουν το αριστερό πολιτικό προφίλ του Στέλιου Κούλογλου, υπενθυμίζοντας στους πολίτες ότι ο εν λόγω δημοσιογράφος είχε πρωταγωνιστήσει στο παρελθόν σε διαφήμιση υπερ-πολυτελούς αυτοκινήτου – συμβόλου, εκτός των άλλων, της ιμπεριαλιστικής εισβολής στη χώρα μας.

Τα «γατάκια» προφανώς δεν κατανόησαν τις πραγματικές επικοινωνιακές προθέσεις τής «γάτας» τής ελληνικής δημοσιογραφίας που ακούει στο όνομα: Στέλιος και στο επίθετο: Κούλογλου.

Δείτε την εικόνα που ακολουθεί από την πραγματική διαφημιστική καμπάνια του δημοσιογράφου:

 (κάντε κλικ πάνω στην εικόνα για μεγέθυνση)

Τα συμπεράσματα δικά σας (αφού διαβάσετε επισταμένα και το κείμενο της διαφήμισης).

Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Τέσσερα χρόνια από την είσοδο της Ελλάδας στη δυστυχία και την καταστροφή

Σήμερα, ημέρα εορτής του Αγ. Γεωργίου, γιορτάζει ο άνθρωπος ο οποίος πριν ακριβώς από τέσσερα χρόνια (23 Απριλίου 2010) ενέταξε την Ελλάδα στο λεγόμενο «μηχανισμό στήριξης», επικαλούμενος μη πραγματικό («μαγειρεμένο») μέγεθος ελλείμματος.

Ο προδότης για τον οποίο γίνεται λόγος ακούει στο όνομα Γιώργος Α. Παπανδρέου (ΓΑΠ). Είναι προδότης διότι ενεργώντας δόλια παρέδωσε την εθνική κυριαρχία της χώρας, χωρίς αντιρρήσεις και χωρίς διαπραγμάτευση, μέσω των αποικιοκρατικών μνημονίων, στα αρπακτικά της γερμανικής ελίτ που σύμφωνα με τον Ν. Τσόμσκι: «θέλουν να αποκτήσουν οτιδήποτε πολύτιμο στην Ελλάδα».


Ο «μηχανισμός στήριξης» της γερμανοποιημένης ΕΕ αποδείχτηκε μηχανισμός καταστροφής, αφού μετά την εφαρμογή του: οι εργαζόμενοι οδηγήθηκαν κατά χιλιάδες στην ανεργία• επιχειρηματίες αναγκάστηκαν να κλείσουν τις επιχειρήσεις τους• η χώρα μετατράπηκε σε φορολογικό κολαστήριο για τον ντόπιο πληθυσμό• οι μισθοί και οι ώρες εργασίας των εργαζομένων μειώθηκαν• μειώθηκαν οι συντάξεις• εξαφανίστηκαν τα εργασιακά δικαιώματα• χιλιάδες άνθρωποι (πάνω από 5000!) οδηγήθηκαν στην αυτοκτονία• πολίτες με καταρρακωμένη την αξιοπρέπεια βρέθηκαν να αναζητούν τροφή στα συσσίτια των Μητροπόλεων ή των Δήμων• επίσης, αυξήθηκαν οι άστεγοι• μειώθηκαν οι κοινωνικές παροχές• αυξήθηκε η μετανάστευση – ειδικά των επιστημονικά καταρτισμένων Ελλήνων• οι εύπορες τάξεις έβγαλαν εκτός της χώρας τα κεφάλαιά τους• αυξήθηκε η ωμή βία και τρομοκρατία του κράτους προς τους δικαίως διαμαρτυρόμενους πολίτες• παρομοίως, αυξήθηκαν οι απαγορεύσεις συγκεντρώσεων ή διαδηλώσεων•  γενικά, η χώρα βυθίστηκε πολιτικά και οικονομικά σε φτώχια τριτοκοσμικού τύπου!

Κυριακή 20 Απριλίου 2014

Κυριακή η Όγδοη, η Ανέσπερη. Χριστός Ανέστη!

Χριστός Ανέστη !
"Αναστήτω ο Θεός, και διασκορπισθήτωσαν οι εχθροί αυτού..."


Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Νέο ντοκουμέντο... ηχογράφηση ομιλίας Μπαλτάκου σε σχολείο (ΒΙΝΤΕΟ)

(κάντε κλικ πάνω στην εικόνα για μεγέθυνση)
Η υπόθεση της υποκλαπείσας συνομιλίας του Μπαλτάκου με τον Κασιδιάρη είναι πάρα πολύ σοβαρή για να ξεπεραστεί έτσι εύκολα. Οι bloggers δεν πρέπει να πλανηθούν από την επικαιρότητα που διαμορφώνουν τα διαπλεκόμενα ΜΜ’Ε’, τα οποία πλαισιώνουν με τον τρόπο που βολεύει την κυβέρνηση τα σκηνοθετημένα γεγονότα όπως: η έκρηξη του παγιδευμένου με εκρηκτικά αυτοκινήτου έξω από την Τράπεζα Ελλάδος, ή η έξοδος της Ελλάδας στις αγορές, ή η επίσκεψη της Άνγκελα Μέρκελ στην Αθήνα.

Οι εν λόγω δράσεις σκοπό έχουν να βγάλουν από τη δύσκολη θέση το συνομιλητή και φίλο της Χρυσής Αυγής: τον Αντώνη Σαμαρά. Διότι ουσιαστικά, στο βίντεο, το Σαμαρά βλέπουμε να συνομιλεί κρυφά, σε φιλικό κλίμα, με υψηλά ιστάμενο στέλεχος ενός κόμματος που ο ίδιος πολλάκις έχει αποκαλέσει  δημοσίως ως «ναζιστική εγκληματική οργάνωση».

Παρακάτω, αντί σχολίων σε μορφή κειμένου, παραθέτουμε φωτοσυνθέσεις μαζί με μια νέα ηχογράφηση του Μπαλτάκου… Ένα φοβερό «ντοκουμέντο» που θα συζητηθεί.