Φιλοκαλοῦμέν τε γὰρ μετ’ εὐτελείας

καὶ φιλοσοφοῦμεν ἄνευ μαλακίας

Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2011

SIEMENS: Δια του πορίσματος ο αδίστακτος εμπαιγμός των πολιτών

(κάντε κλικ πάνω στην εικόνα για μεγέθυνση)

Άλλο ένα σκάνδαλο, το μεγαλύτερο σκάνδαλο όλων των εποχών αυτή τη φορά: το σκάνδαλο της SIEMENS, ένα σκάνδαλο με ονόματα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, λογαριασμούς, ημερολόγια, αποδείξεις, μάρτυρες (που πέταξαν σας πουλάκια εκτός Ελλάδας), διασπάθιση δημοσίου χρήματος και πακτωλούς χρημάτων προς τα πρόσωπα και τα κόμματα του δικομματισμού, κατέληξε πάλι στην ατιμωρησία των «ανεύθυνων» πολιτικών (πρωθυπουργών και υπουργών) δια της παραγραφής.

Οι πολιτικές προφάσεις εν αμαρτίαις και το εκνευριστικά προβλεπόμενο αποτέλεσμα, αποτελούν τον απόλυτο χλευασμό από μέρος των βουλευτών κατά: του κράτους, της δικαιοσύνης και των πολιτών, τους οποίους καταλήστευσαν οι απυρόβλητοι «ταγοί» του έθνους μαζί με τους δολερούς χρηματοδότες τους.

(κάντε κλικ πάνω στην εικόνα για μεγέθυνση)

Η διαδικασία των εξεταστικών επιτροπών κατέδειξε, για πολλοστή φορά, την ανεπάρκεια των προσώπων που συμμετείχαν (και συμμετέχουν) σε αυτές. Η μεροληψία και η κομματική σκοπιμότητα υπερίσχυσαν των έννοιων της Δικαιοσύνης και της Ευθύνης έναντι των πολιτών.

Το τελικό συμπέρασμα για τους βουλευτές: «όμοιος ομοίω, αεί πελάζει»* χωρίς να τον δικάζει και ο αποχαυνωμένος λαός περί άλλα τυρβάζει. Δυστυχέστατα!!!

--------------------
* Η φράση υπάρχει και στην λαϊκή της εκδοχή: «Όμοιος τον όμοιο γύρευε, πουτάνα την πουτάνα, κι ο κερατάς τον κερατά να περπατούν αντάμα».


Διαβάστε επίσης:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε προσεκτικά και σχολιάστε ελεύθερα. Τα σχόλια επιτρέπονται σε ενεργούς - εγγεγραμμένους χρήστες του Διαδικτύου, δηλ. χρήστες που έχουν κάποιο e-mail, και αναρτώνται αμέσως.