Φιλοκαλοῦμέν τε γὰρ μετ’ εὐτελείας

καὶ φιλοσοφοῦμεν ἄνευ μαλακίας

Σάββατο, 12 Φεβρουαρίου 2011

Πολ Τόμσεν και Τρόικα: Μνημόνιο ΙΙ, έτσι θα βγείτε από την κρίση(;)

(κάντε κλικ πάνω στην εικόνα για μεγέθυνση)
τρόικα μνημόνιο πολ τόμσεν poul thomsen πωλείται οικονομία massmedia-gr

Καθώς, όπως καταλαβαίνετε, η δημοσιονομική κατάσταση της χώρας σας δεν προβλέπεται να βελτιωθεί για τα επόμενα 1500 χρόνια από σήμερα, οι προτάσεις μας είναι πολύ απλές και λογικές πάνω απ' όλα:

1. Μειώστε επιπλέον τους μισθούς στο Δημόσιο τομέα
2. Μειώστε επιπλέον τους μισθούς στον Ιδιωτικό τομέα
3. Μειώστε επιπλέον τις ώρες απασχολήσεις των εργαζομένων σας
4. Μειώστε επιπλέον τις συντάξεις (κανονικές και επικουρικές)
5. Καταργήστε τις αποζημιώσεις απολύσεων
6. Καταργήστε την καταβολή των υπερωριών και τις αργίες
7. Αυξήστε τις υπερορίες, χωρίς να παραβείτε την πρόταση 6 
8. Αυξήστε τις απολύσεις όσων εργαζόμενων περισσεύουν,  χωρίς να παραβείτε την πρόταση 5 
9. Αυξήστε επιπλέον τα όρια συνταξιοδότησης, χωρίς να παραβείτε την πρόταση 4
10. Αυξήστε την παραγωγικότητα σας, χωρίς να παραβείτε την πρόταση 3
11. Αυξήστε τις τιμές σε όλα τα βασικά προϊόντα και υπηρεσίες: Βενζίνη, Πετρέλαιο, Φυσικό Αέριο, ΔΕΗ, ΟΤΕ, Νερό, Υγεία, Μεταφορές κτλ., χωρίς να παραβείτε τις προτάσεις 1 και 2.
12. Ξεπουλήστε ό,τι καλύτερο έχετε από τον πλούτο της χώρας σας: Λιμάνια, Τρένα, Δ.Ε.Η, Νερό, Ο.Π.Α.Π., Τράπεζες, Νησιά, Ορυχεία, Πετρελαϊκά κυριαρχικά δικαιώματα, Έδαφος, Υπέδαφος, Αεροδρόμια, Μαρίνες, Ακτές, Αρχαιότητες κτλ.
13. Εκμεταλλευτείτε όσο καλύτερα γίνεται τις πλουτοπαραγωγικές πηγές της χώρας, χωρίς να παραβείτε την πρόταση 12
14. Αλλάξτε το Σύνταγμά σας ώστε να προστατέψετε τους «πολιτικούς» σας, που υπέγραψαν το Μνημόνιό μας, από τις κατηγορίες της Εσχάτης Προδοσίας. Συγκεκριμένα αλλάξτε: (α) Την υπέρ άνω όλων των άρθρων επίκληση της Αγία Τριάδος σε: «Eις το όνομα της Διαβολικής Νέας Τυραννίας και Παγκοσμιοποιήσεως και Αδιαιρέτου Τριάδος των Τροϊκανών», (β) Το άρθρο 1.1 σε: «Το πολίτευμα της Ελλάδας είναι Αλλότρια Τριανδρική Μνημονιακή Ολιγαρχία», (γ) Το άρθρο 1.2 σε: «Θεμέλιο του πολιτεύματος είναι η κερδοσκοπική κυριαρχία», (δ) Το άρθρο 1.3 σε: «Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από τους Κερδοσκόπους, υπάρχουν υπέρ αυτών και του Διεθνούς Κεφαλαίου, και ασκούνται όπως ορίζει το Δ.Ν.Τ. (Διαβολική Νέα Τυραννία)», (ε) Το άρθρο 2.1 σε: «Ο σεβασμός και η προστασία της αξίας των ανθρώπων του Παγκόσμιου Χρηματοπιστωτικού Συστήματος αποτελούν την πρωταρχική υποχρέωση της Πολιτείας», (στ) Το άρθρο 2.2 σε: «Η Ελλάδα, ακολουθώντας τους γενικά και αόριστα καθορισμένους κανόνες του διεθνούς δικαίου του ισχυροτέρου, επιδιώκει την εμπέδωση της φαινομενικής ειρήνης, της φαινομενικής δικαιοσύνης, καθώς και την ανάπτυξη προβληματικών σχέσεων μεταξύ των λαών και των κρατών», (ζ) Την ακροτελεύτια διάταξη και συγκεκριμένα το άρθρο 120.4 σε: «Η τήρηση αυτού του Συντάγματος επαφίεται στον ενδοτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να υπομένουν οποιονδήποτε επιχειρεί να το επιβάλει με τη βία ή με την κάλυψη των ΜΜΕ», (η) Τέλος, για την αντιστροφή του εννοιολογικού περιεχομένου των υπολοίπων άρθρων του Συντάγματος, σας προτείνουμε να προσθέσετε μια τρίτη παράγραφο στο Άρθρο 2 ως εξής, Άρθρο 2.3: «Όλα τα άρθρα του Συντάγματος που ακολουθούν: από το Άρθρο 3 μέχρι και το Άρθρο 120.3, νοηματοδοτούνται αντίστροφα προς τις έννοιες που εκφράζουν».

Πιστεύουμε πως η παραπάνω εισήγηση θα δώσει λύση στο οικονομικό σας πρόβλημα. Καθώς, με την εφαρμογή της, θα μεταβιβαστεί η σκοτούρα της διαχείρισης του αμύθητου πλούτου της Ελλάδας στους δανειστές της, μετατρέποντας συγχρόνως τους πολίτες της σε δουλοπάροικους . Έτσι, οι «Έλληνες Πολιτικοί» θα μπορέσουν απρόσκοπτα να σχεδιάσουν το μέλλον της πάλε ποτέ πατρίδας σε μια κόλλα λευκού χαρτιού… Που θα παραμείνει λευκό…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε προσεκτικά και σχολιάστε ελεύθερα. Τα σχόλια επιτρέπονται σε ενεργούς - εγγεγραμμένους χρήστες του Διαδικτύου, δηλ. χρήστες που έχουν κάποιο e-mail, και αναρτώνται αμέσως.