Φιλοκαλοῦμέν τε γὰρ μετ’ εὐτελείας

καὶ φιλοσοφοῦμεν ἄνευ μαλακίας

Παρασκευή, 1 Μαρτίου 2013

QUIZ: Με ποιό αξεσουάρ κλέβεις περισσότερα χρήματα;


Για να μην σας κουράζουμε άδικα με μεγάλα κείμενα. Για να μην κουραζόμαστε κι εμείς, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε ένα Quiz που περιέχει μόνον μία ερώτηση εμπνευσμένη από τη τρέχουσα επικαιρότητα. Δεδομένου ότι και ο κ. Παπαγεωργόπουλος, τέως Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, πέρασε την πόρτα των φυλακών, όπως ο κ. Τσοχατζόπουλος.

Παραμένουν εκτός φυλακής προς το παρόν ο κ. Γ. Παπακωνσταντίνου, που βρίσκεται στην προανακριτική, και ο κ. Ευ. Βενιζέλος ο οποίος γλύτωσε (με παρέμβαση του κ. Α. Σαμαρά) την (κατά τη γνώμη του) «πολιτική δίωξη», χωρίς ωστόσο να εξηγήσει γιατί κράτησε παρανόμως για 7 μήνες τη Λίστα Λαγκάρντ στο σπίτι του ως ιδιώτης, ενώ αυτή περιείχε ευαίσθητες και προσωπικές πληροφορίες χιλιάδων Ελλήνων πολιτών.

Εν πάση περιπτώσει, εμείς σας καλούμε να απαντήσετε απλώς στο Quiz μας -- η εικόνα είναι η σημερινή ανάρτησή μας. Απαντήστε, το ένα (1) ή το δύο (2).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε προσεκτικά και σχολιάστε ελεύθερα. Τα σχόλια επιτρέπονται σε ενεργούς - εγγεγραμμένους χρήστες του Διαδικτύου, δηλ. χρήστες που έχουν κάποιο e-mail, και αναρτώνται αμέσως.