Φιλοκαλοῦμέν τε γὰρ μετ’ εὐτελείας

καὶ φιλοσοφοῦμεν ἄνευ μαλακίας

Παρασκευή 1 Μαΐου 2020

Καθ' όλα νόμιμες οι πορείες για την εργατική πρωτομαγιά

Οι πορείες για την εργατική πρωτομαγιά ήταν καθ' όλα νόμιμες. Για αυτό το λόγο δεν είδαμε συλλήψεις και πρόστιμα στις συγκεντρώσεις. Όλοι οι διαδηλωτές, εκτός από τα πιστοποιητικά αριστερών φρονημάτων του κόμματος, είχαν μαζί τους και το ειδικό έντυπο, δηλ. τη Βεβαίωση κατ' εξαίρεση μετακίνησης πολιτών, με συμπληρωμένο τον κωδικό B7.

Για τους Χριστιανούς της Ελλάδας ΔΕΝ προβλέφτηκε η ύπαρξη ανάλογου κωδικού. Για αυτό αναγκάστηκε το κράτος να απαγορεύσει τις συγκεντρώσεις τους κατά τη Μεγάλη Εβδομάδα. Για αυτό αναγκάστηκε (ενώ δεν το ήθελε καθόλου σου λέω) να προβεί σε συλλήψεις και να κόψει πρόστιμα κατά των πιστών που παραβίασαν το νόμο, θέτοντας σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία. 

Όποιος θέλει να κατεβάσει το έντυπο για την εργατική πρωτομαγιά ας κάνει κλικ εδώ

Εύγε στο ΚΚΕ! Έγραψε στα π@@@ρια του τις γελοίες προφάσεις της κυβέρνησης και γιόρτασε την εργατική πρωτομαγιά όπως της άξιζε. Η ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος έχει πολλά να διδαχθεί από την στάση της "ιεραρχίας" του ΚΚΕ.       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε προσεκτικά και σχολιάστε ελεύθερα. Τα σχόλια επιτρέπονται σε ενεργούς - εγγεγραμμένους χρήστες του Διαδικτύου, δηλ. χρήστες που έχουν κάποιο e-mail, και αναρτώνται αμέσως.