Φιλοκαλοῦμέν τε γὰρ μετ’ εὐτελείας

καὶ φιλοσοφοῦμεν ἄνευ μαλακίας

Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2020

Τι σημαίνει lockdown, οέο;

Το MassMedia-gr.blogspot.com επιστρέφει στην ιστολογία, από την ανάπαυλα του καλοκαιριού. Ακολουθεί ένα πρώτο σχόλιο για τα σκληρά/εξτρεμιστικά και τιμωρητικά και εισπρακτικού χαρακτήρα μέτρα που αποφασίστηκαν από την κυβέρνηση του Κούλη του γουρλή, μετά από τις παλινωδίες και τις ψεύτικες διαβεβαιώσεις ότι θα είναι ηπιότερης μορφής. 

Από σήμερα ολόκληρη η χώρα βρίσκεται σε καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας (lockdown). Δηλ. οι πολίτες της Ελλάδας υποχρεώνονται σε εγκλεισμό – σε απομόνωση – σε καραντίνα, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η πανδημία της νόσου του νέου κορονοϊού 2019 (της περιώνυμης COVID-19). Επειδή ο διαπλεκόμενος και μονοφωνικός Τύπος, με τη βοήθεια των ειδικών, βεβαίως – βεβαίως, κάνει φιλότιμες προσπάθειες να χρυσώσει το χάπι της καθολικής καραντίνας, θα γίνει μια προσπάθεια ώστε να αποσαφηνιστεί, με τη βοήθεια μιας ειδικού πάντα, το τι σημαίνει στην πραγματικότητα το καθολικό λοκντάουν.  Ευτυχώς το επώνυμο της επιστημόνισσας μας βοηθάει να προσεγγίσουμε τη νέα αντικανονικότητα, δηλ. την καινούργια κουτουρού υπεραντίδραση εκείνων που κυβερνούν τούτο το δύσμοιρο τον τόπο. Ονομάτων (και επωνύμων) επίσκεψις λοιπόν:

(κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση)

Καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας - νέος κορονοϊός





1 σχόλιο:

Διαβάστε προσεκτικά και σχολιάστε ελεύθερα. Τα σχόλια επιτρέπονται σε ενεργούς - εγγεγραμμένους χρήστες του Διαδικτύου, δηλ. χρήστες που έχουν κάποιο e-mail, και αναρτώνται αμέσως.