Φιλοκαλοῦμέν τε γὰρ μετ’ εὐτελείας

καὶ φιλοσοφοῦμεν ἄνευ μαλακίας

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Τυφλά χτυπήματα και χαφιεδισμοί κατά: πολιτών, bloggers και blogs…

Σε άρθρο της «Ελευθεροτυπίας», ο «δημοσιογράφος» στοχοποιεί, κατηγορώντας δημοσίως και ονομαστικά,  χωρίς κανένα αποδεικτικό στοιχείο, μία πολίτη δικαστικό ως ρατσίστρια και blogger.

Εύκολος στους χαρακτηρισμούς ο τέως «Ιός», σταλινικός όπως πάντα. Με διάθεση καθεστωτική επιχειρεί το ξεκαθάρισμα των λογαριασμών του…

Η παρακμάζουσα – ανελλήνιστη «δημοσιογραφία» των παρα-μορφωμένων «δημοσιογράφων» σε όλο της το μεγαλείο. Τα τσιράκια των διαπλεκομένων και παρωχημένων ΜΜΕ, αρνούμενα να αποδεχτούν ότι ο καιρός του μονολόγου έχει παρέλθει, επιχειρούν να υπερφαλαγγίσουν τους Έλληνες ιστολόγους με προ-φασιστικές στρατηγικές.

Όμως δε θα τους περάσει! Δε θα πληρώσει η Ελληνική μπλογκόσφαιρα την τεράστια ανασφάλεια και το σύμπλεγμα μειονεξίας που διακατέχει τους «Ιούς», εξαετίας του «ευνουχισμού» τους από την ιδιοκτησία του μέσου στο οποίο εργάζονται.

Το κείμενο του συντάκτη της «Ελευθεροτυπίας» είναι απαράδεκτο, συκοφαντικό και έμμεσα απειλητικό – καθεστωτικό. Ο συγγραφέας συνδέει ατεκμηρίωτα: μία δικαστίνα με κάποια (ή κάποιον) blogger που έχει το ψευδώνυμο «marianaonice» και την κατηγορεί δημοσίως ότι εκφράστηκε ρατσιστικά κατά των Εβραίων μέσα από αυτό το blog. Ο σκοπός του αρθρογράφου απροκάλυπτος: Επιχειρεί, δια του εκφοβισμού, τον έλεγχο και τον επηρεασμό των δικαστών που θα τολμήσουν  μελλοντικά να διαφωνήσουν με την «ελίτ της διανόησης» που έχει κατ αποκλειστικότητα την αντιρατσιστική νοοτροπία.


Ουσιαστικά με το κείμενό του, ο τέως «Ιός», υιοθετεί τα σχόλια της «Αντιναζιστικής» Πρωτοβουλίας και απαξιώνει πλήρως την Ελληνική Δικαιοσύνη έως και τον ανώτατο βαθμό. Κατηγορώντας για ρατσιστική (αντισημιτική) μεροληψία τους δικαστές που αθώωσαν: πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια τον Πλεύρη, αλλά και τους ανώτατους εισαγγελείς του Αρείου Πάγου που απέρριψαν την «αναίρεση υπέρ νόμου».

Επιπλέον, με την κουτοπόνηρη συσχέτιση του προσώπου της δικαστίνας με το «ρατσιστικό» κείμενο στο blog, αποβλέπει στη δυσφήμισή της, αλλά και στη φίμωση της διαδικτυακής έκφρασης του  (ή της) πολίτη-blogger που κάνει χρήση του ψευδωνύμου «marianaonice», με την επιβολή της «παραβίασης πολιτικής περιεχομένου» από την Google (συγκεκριμένα: ρητορική μίσους).

Η καθεστωτική δημοσιογραφία, λειτουργώντας ως  δεκανίκι της «Αντιναζιστικής» Πρωτοβουλίας» και προσπαθώντας να επιβάλει τη δική της υποκειμενική ή/και ιδιοτελή άποψη για το τι είναι και τι δεν είναι φυλετική διάκριση: τρομοκρατεί και απειλεί τους δικαστές που δύναται δικαιωματικά να είναι και blogger, με διαπόμπευση, λογοκρισία ή/και φίμωση εφόσον εκφράζονται ή λειτουργούν «ρατσιστικά».

Αυτονόητα, αυτές οι μεθοδεύσεις που διέπονται από μια μονόπλευρη οπτική δεν μπορεί να γίνουν αποδεκτές από τους οξυδερκής αναγνώστες της Κοινωνίας του Διαδικτύου που είναι εθισμένοι στο διάλογο και την αληθινή πολυφωνία της Κυβερνοδημοκρατίας.


Προτρέπουμε τους εκπροσώπους αυτής της ξεπεσμένης και αξιόμεμπτης δημοσιογραφίας (που κρύβεται πίσω από την κουρτίνα της «αριστερή διανόησης»), καθώς και την «Αντιναζιστική Πρωτοβουλία» να πάρουν θέση για το αν είναι ρατσιστικά ή όχι τα παρακάτω λόγια του Ραβίνου Ovadia Yosef, ηγέτη των Σεφαραδιτών, που ειπώθηκαν σε μια προσευχή του Σαββάτου: «Οι μη Εβραίοι υπάρχουν για να υπηρετούν τους Εβραίους» (από το Εβραϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων JTA. Δείτε ολόκληρη η δήλωση εδώ κι εδώ).

Επιπλέον, περιμένουμε από την «Αντιναζιστική Πρωτοβουλία», προκειμένου να αποδείξει ότι είναι πραγματικά Δημοκρατική – Αντιναζιστική κι όχι μονόπλευρα «φιλοεβραϊκή» (όπως την κατηγορούν) να πάρει θέση (εγγράφως στην Ιστοσελίδα της) για τα παρακάτω ντοκουμέντα που αφορούν και περιγράφουν τις θηριωδίες των Ισραηλινών Εβραίων κατά των (επίσης ανθρώπων) Παλαιστινίων (για τα ντοκουμέντα κάντε κλικ εδώ, εδώ, εδώ, εδώ και εδώ).

Τέλος, εις ό,τι αφορά την Ελλάδα, είναι γνωστό ότι σε καιρό ειρήνης, δεν υπήρξε ποτέ οργανωμένο ρατσιστικό κίνημα εναντίον καμίας μειονότητας (φυλετικής, εθνικής, θρησκευτικής κ.α.) που να είχε τη στήριξη και την αποδοχή της κοινωνίας. Κι αυτό διότι η ελληνικότητα (ως πνευματική κατάσταση) δε μπορεί να συνυπάρξει με το ρατσισμό.

Οι μεμονωμένοι υποτιμητικοί ή και εξυβριστικοί χαρακτηρισμοί, στα πλαίσια μιας συζήτησης (δημόσιας ή ιδιωτικής) μεταξύ των απλών πολιτών, δεν συνιστούν ρατσισμό που έχει ιδεολογική βάση, δεδομένου ότι είναι ένα σύνηθες κοινωνικό φαινόμενο στη διαλογική επικοινωνία των λαών όλου του κόσμου. Επίσης, η κριτική ή και η αποδοκιμασία της πολιτικής που εκφράζει ο Διεθνής Σιωνισμός είναι λάθος να χαρακτηρίζεται ως αντισημιτική για ευνόητους λόγους.

----------------
Υ.Γ. 
1. Με το κείμενο αυτό αποσκοπούμε στη στηλίτευση της καθεστωτικής δημοσιογραφίας που αντιστρατεύεται λυσσαλέα την ελεύθερη έκφραση του Διαδικτύου. Σε καμία περίπτωση δε συντασσόμαστε κατ' ανάγκην με τις απόψεις των προσώπων που δικαιώθηκαν από τα Ελληνικά δικαστήρια.

2. Τα links των ντοκουμέντων περιέχουν ιδιαίτερα σκληρές σκηνές (αποτυπωμένες σε φωτογραφίες και βίντεο), γι' αυτό αποτρέπουμε τη θέασή τους από ανήλικους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε προσεκτικά και σχολιάστε ελεύθερα. Τα σχόλια επιτρέπονται σε ενεργούς - εγγεγραμμένους χρήστες του Διαδικτύου, δηλ. χρήστες που έχουν κάποιο e-mail, και αναρτώνται αμέσως.