Φιλοκαλοῦμέν τε γὰρ μετ’ εὐτελείας

καὶ φιλοσοφοῦμεν ἄνευ μαλακίας

Τρίτη, 9 Οκτωβρίου 2012

Η Μέρκελ στην Αθήνα: Persona non grata!!!Και για όποιον δεν κατάλαβε τον τίτλο, το ξαναγράφουμε: η Μέρκελ για την ελληνική κοινωνία είναι persona non grata! Όχι διπλωματικά, κυριολεκτικά. Κυριολεκτικά περσόνα, και κυριολεκτικά ανεπιθύμητη σε όλους τους κανονικούς πολίτες. Άλλωστε, το γνωρίζει και η ίδια, για αυτό θα φύγει μέσα σε 6 ώρες.

Ήρθε μασκαρεμένη με κατανόηση για να ελέγξει αν τα λόγια (για την εξόντωση των Ελλήνων) γίνονται πράξη από το συνάδελφό της (στο μασκαραλίκι), τον ΓΑΠ2 (Αντώνη Σαμαρά). Να σιγουρέψει ότι  θα πάρουν πίσω τα χρήματά τους οι Γερμανοί τραπεζίτες.Μετά, θα κάνει δηλώσεις «συμπονετικές» που θα έχουν πολλά: «αλλά»… «Ισοδύναμη συμπόνια», λέγεται αυτό: Θα πει, λ.χ., «Σας συμπονώ για τα βάσανά σας, αλλά αυτό προϋποθέτει να ψηφίσετε το Μνημόνιο 2» (δηλ. να ψηφίσουμε την αιτία των βασάνων, για να έχει λόγο να μας συμπονάει... Καταπληκτικό!).

Για αυτό λέμε ότι η περσόνα της είναι ανεπιθύμητη: Γιατί είναι περσόνα του θεάτρου, μάλιστα του κακού πολιτικού θεάτρου, ή, αλλιώς, πολιτικού μάρκετινγκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε προσεκτικά και σχολιάστε ελεύθερα. Τα σχόλια επιτρέπονται σε ενεργούς - εγγεγραμμένους χρήστες του Διαδικτύου, δηλ. χρήστες που έχουν κάποιο e-mail, και αναρτώνται αμέσως.