Φιλοκαλοῦμέν τε γὰρ μετ’ εὐτελείας

καὶ φιλοσοφοῦμεν ἄνευ μαλακίας

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

troktiko: Μια φορά κι έναν καιρό... η αληθινή ιστορία (2013 full movie)



Για εμάς το πιο ενδιαφέρον τμήμα αυτού του βίντεο είναι η καταγγελία του αδελφού του Σωκράτη Γκιόλια ότι η οικογένειά του δεν έχει καμία επίσημη ενημέρωση από την αστυνομία ή την αντιτρομοκρατική σχετικά με την πρόοδο των ερευνών (οι οποίες... δεν γίνονται). Επίσης, σημαντική είναι η καταγγελία ότι δεν έχει διενεργηθεί αυτοψία ούτε στα κινητά ούτε στο laptop του Σωκράτη (δείτε στο βίντεο από το 1:06:07 και μετά).

Κατόπιν όλων αυτών που καταγγέλλονται για την υπόθεση της δολοφονίας του Σωκράτη Γκιόλια, ένας συνειρμός έρχεται στο νου μας και οφείλουμε να τον καταθέσουμε δημόσια: Ο τρόπος του κακού χειρισμού της υπόθεσης της δολοφονίας του Σωκράτη από τις αρμόδιες κρατικές αρχές προσομοιάζει με τους κακούς χειρισμούς στην υπόθεση του... απαγχονισμένου Κωνσταντίνου Τσαλικίδη (προϊσταμένου σχεδιασμού δικτύων της Vodafone).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε προσεκτικά και σχολιάστε ελεύθερα. Τα σχόλια επιτρέπονται σε ενεργούς - εγγεγραμμένους χρήστες του Διαδικτύου, δηλ. χρήστες που έχουν κάποιο e-mail, και αναρτώνται αμέσως.