Φιλοκαλοῦμέν τε γὰρ μετ’ εὐτελείας

καὶ φιλοσοφοῦμεν ἄνευ μαλακίας

Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

Τι τρομερό... ουρές στα ΑΤΜ, ντοκουμεντάρα!


Το δογματικό σύστημα των κατεστημένων ΜΜ’Ε’ που βρίσκονται υπό τον έλεγχο των φιλομνημονιακών μεγαλοεργολάβων, που διαπλέκονται χρόνια με τους μνημονιακούς λυμεώνες, επιτελεί την «ιερή» αποστολή του: ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΦΟΒΟΥ, ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑΣ και ΠΑΝΙΚΟΥ!

Τα κατεστημένα ΜΜ’Ε’ συντάσσονται ολοφάνερα με τον απομακρυσμένο εχθρό που μυστικά και με το αζημίωτο κατευθύνει το περιεχόμενο της εκφοβιστικής προπαγάνδας τους.

Οι σκοποί των κατόχων των ΜΜ’Ε’ ήταν, είναι και θα είναι η διαμόρφωση εγωκεντρικών καταναλωτών, υπάκουων και παθητικών• ανθρώπων τόσο ατομιστών που να μην μπορούν να δουν το κοινό καλό, λόγο της υπερτροφικής ιδιοτέλειάς τους. Ώστε να μην μπορούν να αποτελέσουν σοβαρό κίνδυνο για τα οικονομικά συμφέροντα των ντόπιων και των ξένων κερδοσκόπων.

Τα ΜΜ’Ε’ υπηρετούν τον απομακρυσμένο εχθρό με τον τρόπο που μας περιγράφει γλαφυρά ο Στρατηγός Μακρυγιάννης στο επίλογο των Απομνημονευμάτων: «Όποτε σας λένε οι ξένοι σας φίλοι ντύνεστε το πουκάμισο της αρετής• κλαίτε την πατρίδα και τους αγωνιστάς καθώς κλαίγει η φώκια τον πνιμένον – είναι τα δάκρυά της καυτερά, σαπίζει τον πνιμένον και κάθεται και τον τρώγει.»

Σήμερα, λοιπόν, θα μας έλεγε ο Στρατηγός να προσέξουμε να μην μας απατάγη η ‘διοτέλεια• η διχαστική και αδελφοκτόνα. Να προσέξουμε να μην μας απατάγουν οι ψεύτες των συστημικών ΜΜ’Ε’.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε προσεκτικά και σχολιάστε ελεύθερα. Τα σχόλια επιτρέπονται σε ενεργούς - εγγεγραμμένους χρήστες του Διαδικτύου, δηλ. χρήστες που έχουν κάποιο e-mail, και αναρτώνται αμέσως.