Φιλοκαλοῦμέν τε γὰρ μετ’ εὐτελείας

καὶ φιλοσοφοῦμεν ἄνευ μαλακίας

Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019

Ο Τζήμερος δεν είναι χορτοφάγος...


Διαβάσαμε στο ιστολόγιο MakPress ένα σιχαμερό κείμενο του Τζήμερου που το ανήρτησε στο Twiter. Ο λόγος γίνεται για το κείμενο που βλέπετε στην παρακάτω εικόνα:

(Κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση)


Είναι βέβαιο ότι κανένας άλλος δεν θα τολμούσε να γράψει τέτοιου είδους λίβελο κατά δύο νεκρών ανθρώπων, παρά μόνο ο Τζήμερος. Και μόνο ανόητοι θα μπορούσαν να περιμένουν από ένα πολιτικό ψοφίμι να έχει συνειδητοποιήσει τι σημαίνει η δολοφονία ενός 15χρόνου --του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου-- από αμετανόητο αστυνομικό και τι σημαίνει η δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τους προσκυνητές του Μουσολίνι και του Χίτλερ. Βλέπετε τα πολιτικά ψοφίμια δεν έχουν συνείδηση πολιτική. Για αυτό δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν ότι οι πολιτικοκοινωνικές συνθήκες παίζουν το ρόλο τους στην καθιέρωση των ηρώων, ειδικά σε κοινωνίες που προσπαθούν να αντισταθούν στην παρακμή τους. Οι εν λόγω κοινωνίες κάνουν ήρωες τα θύματα που βρήκαν άδικο θάνατο (από κρατικούς και παρακρατικούς) για να εξιλεωθούν που δεν κατάφεραν να τον αποτρέψουν, ανατρέποντας τη δολοφονική καθεστηκυία τάξη.

Είναι δυνατό να καταλάβουν τα πολιτικά ψοφίμια τις ανάγκες των πολιτικών κοινωνιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε προσεκτικά και σχολιάστε ελεύθερα. Τα σχόλια επιτρέπονται σε ενεργούς - εγγεγραμμένους χρήστες του Διαδικτύου, δηλ. χρήστες που έχουν κάποιο e-mail, και αναρτώνται αμέσως.