Φιλοκαλοῦμέν τε γὰρ μετ’ εὐτελείας

καὶ φιλοσοφοῦμεν ἄνευ μαλακίας

Τετάρτη 24 Ιουνίου 2009

Τα blogs δε χρειάζονται ΒΗΜΑ-τοδότη!

Ναι, ναι, Βασιλάκο είσαι… είσαι… πρόεδρος είσαι, και γνώστης της τεχνολογίας είσαι και ο Μέγας Ναπολέων είσαι! Και για το Βατερλό καλά πας…

(κάντε κλικ πάνω στην εικόνα για μεγέθυνση)
Βλέπουμε πως η κρίση συνεχίζεται. Οπλισμένοι με αυτοπεποίθηση: Ψυχάρης, Βασιλάκος και Σπυροπούλου ετοιμάζονται, με όλες τους τις «γνώσεις» να πολεμήσουν το δικαίωμα στην ανωνυμία (ή την ψευδωνυμία) των bloggers (ιστολόγων). Παραπέμπουμε στις αναρτήσεις των: nonews-news και troktiko.

(κάντε κλικ πάνω στην εικόνα για μεγέθυνση)
Δε θ’ ασχοληθούμε περισσότερο με τα φερέφωνα των «παραδοσιακών» – οριζόντια και κάθετα αναπτυγμένων – εκδοτικών οργανισμών που απομώραναν τους πολίτες της χώρας διαχειριζόμενοι την πληροφόρηση σε ένα περιβάλλον «πολυφωνικής μονολογίας - μωρολογίας».

Θα αρκεστούμε στα λόγια του Άγγλου Νομπελίστα, φιλοσόφου και μαθηματικού, Ράσελ Μπέρτραντ (1872-1970): «Το μεγάλο πρόβλημα του κόσμου είναι ότι οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι έξυπνοι είναι γεμάτοι αμφιβολίες».

Διαβάστε τις αναρτήσεις:

1 σχόλιο:

  1. Χα χα χα! Παιδιά είναι φανταστικό. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον γραφίστα που έκανε τόσο τέλειο φωτομοντάζ! Θα το βάλω και στο site μου http://www.nikosvasilakos.gr.

    Εννοείται ότι όλα όσα γράφονται είναι ψέματα:

    1. Δεν ισχύει τίποτε από τα περί πολέμου στα blog. Απόδειξη ότι ούτε αντιδρούμε ποτέ, ούτε μιλάμε άσχημα σε κανέναν blogger, όσο μεγάλα ψέματα κι αν γράφει για μας. Η μόνη περίπτωση που αντέδρασα ήταν όταν επιτέθηκαν άδικα σε καλεσμένο της εκπομπής τον συblogger http://www.dentnews.net γράφοντας εδώ http://www.nikosvasilakos.gr/node/27.

    2. Δεν πήγαμε στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, ούτε μιλήσαμε με κανέναν υπεύθυνο. Η Έλενα Σπυροπούλου έχει γράψει μάλιστα σχετικά στο blog της και για TO BHMA http://www.elenaspiropoulou.gr/blog/1.

    3. Η Ένωση Ελλήνων Χρηστών Internet δεν είναι βέβαια 20 άτομα. Υπάρχει από το 1993 και έχουν περάσει κόσμος και κοσμάκης από κει, και συνάδελφοι βέβαια. Η όλη παρανόηση δημιουργείται από λάθος στον τίτλο: Ο Νίκος Βασιλάκος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ ΙΝΤΕΡΝΕΤ το σωστό και παρακαλώ διορθώστε το Ο Νίκος Βασιλάκος ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ ΙΝΤΕΡΝΕΤ, ΕΕΧΙ. Πάντως για να αρθεί η παρανόηση έχω ζητήσει από τους συναδέλφους που κάνουμε θέματα μαζί να γράφουν ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ INTERNET NOW! ο οποίος είναι μη κερδοσκοπικός φορέας επίσης και δεν δημιουργεί παρανοήσεις.

    4. Δεν παίρνω έμμεσα ή άμεσα ούτε ευρώ από τις ομιλίες στα σχολεία και όλες τις δράσεις που κάνει το http://www.internetnow.gr. Όλες οι ομιλίες και η υποστήριξη που κάνω σε μαθητές, φοιτητές, σπουδαστές και σε άτομα που βρίσκονται σε απεξάρτηση μέσω των δημόσιων φορέων είναι και θα είναι εντελώς δωρεάν.

    5. Δεν έκρυψα ποτέ ότι η Έλενα Σπυροπούλου είναι γυναίκα μου. Στην Ένωση Ελλήνων Χρηστών Ίντερνετ γνωριστήκαμε, συνεργαστήκαμε και εκ των υστέρων παντρευτήκαμε. Με αυτήν ακριβώς την σειρά. Υπάρχει και στο Facebook ως γυναίκα μου. Απόδειξη ότι ποτέ δεν το έκρυψα.

    6. Στην ΕΡΤ ανέλαβε αρχισυνταξία της εκπομπής όταν παραιτήθηκε μια εβδομάδα πριν ξεκινήσουμε η τότε αρχισυντάκτρια και μας άφησε στα κρύα του λουτρού. Την ευθύνη της επιλογής την είχε εξολοκλήρου, προς τιμήν του, ο τότε γενικός διευθυντής προγράμματος Νίκος Αραμπατζόγλου. Η συνέχεια έδειξε ότι είναι και πολύ καλή. Μπορείτε να κρίνετε μόνοι σας http://www.youtube.com/psifiakiellada. Άλλωστε το μόνο που επιτρέπεται από το νόμο σε εν ενεργεία δικηγόρο ταυτόχρονα με την άσκηση του δικηγορικού επαγγέλματος είναι το δημοσιογραφικό.

    Αυτά, νομίζω ότι απάντησα στα περισσότερα. Ευχαριστώ που μου δίνετε την ευκαιρία.

    Νίκος Βασιλάκος
    http://www.nikosvasilakos.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Διαβάστε προσεκτικά και σχολιάστε ελεύθερα. Τα σχόλια επιτρέπονται σε ενεργούς - εγγεγραμμένους χρήστες του Διαδικτύου, δηλ. χρήστες που έχουν κάποιο e-mail, και αναρτώνται αμέσως.