Φιλοκαλοῦμέν τε γὰρ μετ’ εὐτελείας

καὶ φιλοσοφοῦμεν ἄνευ μαλακίας

Τρίτη 30 Ιουνίου 2009

Η αξιοκρατία του Bluetooth

Όργιο καταχρηστικών μετατάξεων σε τελωνειακές υπηρεσίες καταγγέλλουν και οι δύο συνδικαλιστικές παρατάξεις του κλάδου, Νέας Δημοκρατίας και ΠΑΣΟΚ.

Με τη γνωστή ανευθυνότητα που τους χαρακτηρίζει, οι πολιτικάντιδες του κυβερνώντος κόμματος, διαισθανόμενοι την ήττα, ικανοποιούν άρον – άρον την ακόρεστη δίψα για τη μισθολογική βελτίωση, δια μετατάξεως, των άπληστων κομματιστών. Δηλαδή, πρόσωπων που, στο κοντινό παρελθόν, διορίστηκαν με αναξιοκρατικές διαδικασίες στο ελληνικό δημόσιο σε άσχετα με το αντικείμενο, εν προκειμένω των τελωνειακών οργανισμών, πόστα.

Νευραλγικές θέσεις αυξημένης ευθύνης, οικονομικής και διωκτικής υπηρεσίας, καταλαμβάνονται από άτομα που στερούνται, σε αρκετές περιπτώσεις, των τυπικών προσόντων που προβλέπει ο νόμος.

Για την ικανοποίηση των μικροκομματικών σκοπιμοτήτων, οι τωρινοί κυβερνώντες, εφαρμόζουν νοοτροπίες και πρακτικές του παρελθόντος, συντηρώντας και επαυξάνοντας τις παθογένειες του Δημόσιου Τομέα.

Η «αξιοκρατία» και η «διαφάνεια» του «ευνομούμενου κράτους» σε όλο της το μεγαλείο!

Και επειδή μπορεί κάποιος (πολιτικάντης ή κομματιστής) να επικαλεστεί τη νομιμότητα ή τη νομοτυπία του δικαιώματος της μετάταξης, ξεκαθαρίζουμε πως:
  • «ό,τι είναι νόμιμό, ΔΕΝ είναι και ηθικό!»
  • το νομότυπο είναι το προσωπείο του αμοραλισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε προσεκτικά και σχολιάστε ελεύθερα. Τα σχόλια επιτρέπονται σε ενεργούς - εγγεγραμμένους χρήστες του Διαδικτύου, δηλ. χρήστες που έχουν κάποιο e-mail, και αναρτώνται αμέσως.