Φιλοκαλοῦμέν τε γὰρ μετ’ εὐτελείας

καὶ φιλοσοφοῦμεν ἄνευ μαλακίας

Τρίτη, 18 Μαΐου 2010

Thank you Jean - Luc Godard

(κάντε κλικ πάνω στην εικόνα για μεγέθυνση)

Ο γνωστός σκηνοθέτης (ηθοποιός, κινηματοφραφιστής, παραγωγός, μοτέρ, σεναριογράφος) Jean-Luc Godard απουσίασε από το φετινό φεστιβάλ των Καννών, ακυρώνοντας την παρουσίαση της νέας του ταινίας «Film Socialisme», σε ένδειξη αλληλεγγύης προς την Ελλάδα.

Στη χειρόγραφη επιστολή του προς τους διοργανωτές, γράφει χαρακτηριστικά:
«Προβλήματα ελληνικού τύπου (problemes de type grec) με ανάγκασαν να ακυρώσω τις υποχρεώσεις μου προς το Φεστιβάλ των Καννών… Φιλικά, Jean-Luc Godard.»

Αυτή η στάση του κ. Godard  αποτελεί μέγιστη πολιτική πράξη εναντίωσης στα σχέδια εκφοβισμού των πολιτών, της Ελλάδας καταρχάς, αλλά και των πολιτών των υπόλοιπων χωρών.

Ελπίζουμε να πληθύνουν οι φωνές διαμαρτυρίας γι' αυτά που απεργάζεται η Νέα Παγκόσμια Τάξη  των Πραγμάτων, δηλ. ο Νέος Παγκόσμιος Ολοκληρωτισμός, που δημιούργησε την «οικονομική κρίση» για να την επικαλείται ως δικαιολογία στην εφαρμογή των αντι-λογικών κι απάνθρωπων σχεδίων του.

Εμείς, ως Έλληνες, ευχαριστούμε ολόψυχα των κ. Jean-Luc Godard για την έμπρακτη συμπαράσταση του.
 
Σημείωση: Η ταινία «Film Sosialisme» θα κυκλοφορήσει πρώτα στο Διαδίκτυο, και μετά στους κινηματογράφους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε προσεκτικά και σχολιάστε ελεύθερα. Τα σχόλια επιτρέπονται σε ενεργούς - εγγεγραμμένους χρήστες του Διαδικτύου, δηλ. χρήστες που έχουν κάποιο e-mail, και αναρτώνται αμέσως.