Φιλοκαλοῦμέν τε γὰρ μετ’ εὐτελείας

καὶ φιλοσοφοῦμεν ἄνευ μαλακίας

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Όλος ο κόσμος προσεύχεται στο Θεό, και ο Θεός… στον Chuck Norris

Τσακ Νόρις Chuck Norris

Προσπαθούμε, για να μην χάσουμε το χιούμορ μας... Η πολιτική κατάσταση των τελευταίων ημερών ανάγκασε ακόμα και τους παρουσιαστές των ειδήσεων να επικαλούνται το Θεό. Μόνο με έναν τρόπο μπορεί να περιγραφεί αυτός ο παραλογισμός που ζούμε στην Ελλάδα: Όλος ο κόσμος προσεύχεται στο Θεό, και ο Θεός… στον Τσακ Νόρις.

Τα 24ωρα περνούν το ένα μετά το άλλο, όμως πρωθυπουργός δεν βρίσκεται για τη χώρα. Παρόλα αυτά, ο νυν πρωθυπουργός(sic) μας έχει ήδη αποχαιρετήσει με διάγγελμα. Τα ονόματα των υποψηφίων για τη θέση του νέου πρωθυπουργού πάνε και έρχονται: με χαρτάκια, με sms, με τηλέφωνα, με e-mails, με twitters, με περιστέρια (της Βουλής) κτλ. Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας συγκαλεί συνέδριο πολιτικών αρχηγών, πάει όποιος θέλει. Τελικά το αναβάλει για την επομένη… Κανένας δεν καταλαβαίνει τι συμβαίνει: Τα κόμματα της «συναίνεσης», όταν στο παρασκήνιο διαφωνούν, δηλώνουν μπροστά στα ΜΜΕ ότι συμφωνούν. Ενώ όταν στο παρασκήνιο συμφωνούν, δηλώνουν μπροστά στα ΜΜΕ ότι διαφωνούν. Από την άλλη, τα κόμματα της αριστεράς διαγκωνίζονται για το ποιο επέχει περισσότερο από τη διαδικασία της δήθεν συναίνεσης. Η παγκόσμια οικονομία κρέμεται από μία κλωστή και οι κυβερνήσεις της υφηλίου παρακολουθούν με ανοιχτό το στόμα, τα τεκταινόμενα στην «πολιτική» σκηνή της χώρας όπου γεννήθηκε η Δημοκρατία. Δεν φτάνουν όλα αυτά, έχεις και τον Ευρωπαίο Επίτροπο για τα Οικονομικά, τον Όλι Ρεν, να θέλει να του τη βάλεις… την υπογραφή στο ευρο-πατσαβουρόχαρτο. Διαφορετικά, δεν θα αποδεσμεύσει την 6η δόση. Η οποία υποτίθεται ότι θα σώσει την Ελλάδα από την πτώχευση, έτσι ώστε να μην χρειαστεί να βγει από το ευρώ. Κάτι που πιθανότατα θα σήμαινε την κατάρρευση: των ευρωπαϊκών τραπεζών, του ευρώ, της ευρωζώνης, της ΕΕ, του δολαρίου, του γιεν και γενικά των πάντων… Οι Έλληνες κατηγορούνται ως υπ' αριθμόν «ένα» κίνδυνος για την καταστροφή του Κόσμου... Και για όλα αυτά φταίνε όλοι οι άλλοι, εκτός από τον ΓΑΠ. Ε, όχι! Τα χάπια μουουου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε προσεκτικά και σχολιάστε ελεύθερα. Τα σχόλια επιτρέπονται σε ενεργούς - εγγεγραμμένους χρήστες του Διαδικτύου, δηλ. χρήστες που έχουν κάποιο e-mail, και αναρτώνται αμέσως.