Φιλοκαλοῦμέν τε γὰρ μετ’ εὐτελείας

καὶ φιλοσοφοῦμεν ἄνευ μαλακίας

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

We are all Greeks now - Τώρα είμαστε όλοι Έλληνες! (ΒΙΝΤΕΟ)

«Είμαστε όλοι Έλληνες τώρα» (We are all Greeks now), φωνάζουν οι πολίτες ολόκληρου του πλανήτη. Δείχνοντας εμπράκτως τη συμπόνια και τη συμπαράστασή τους προς τα πρώτα θύματα της παγκοσμιοποιημένης νεοταξικής απανθρωπίας.

Η Ελλάδα με έναν τρόπο αναπάντεχο γίνεται το επίκεντρο του ενδιαφέροντος από τους ανθρώπους των Εθνών που οι Πολιτισμοί τους ευεργετήθηκαν από τις μεγαλύτερες πολιτισμικές ανακαλύψεις της: Το αλφάβητο, την Τραγωδία, τους Ολυμπιακούς Αγώνες, τη Φιλοσοφία και την πολιτειακή ανακάλυψη που οι Έλληνες ονόμασαν Δημοκρατία.

Κόντρα στις προσδοκίες των νεοσκοταδιστών της Νέας Τάξης, οι άσβεστες σπίθες της φλόγας του Παγκόσμιου ελληνικού πολιτισμού αναφλέγουν μέσα στις κοινωνίες που προαισθάνονται ότι κινδυνεύουν από το σκότος του Νέου Ολοκληρωτισμού. Η αναζωπύρωση της κοινωνικής αλληλεγγύης των ξένων συμπολιτών προς τους Έλληνες, η επαινετική τους συμπαράσταση, πρέπει να έχει αντίκρισμα. Είναι ευκαιρία η Ελλάδα να αποκαταστήσει την οικουμενικότητα της. Να αποκαταστήσει το πολιτιστικό και πολιτικό της κύρος. Εξοστρακίζοντας το καταστροφικό και σάπιο και προδοτικό πολιτικοοικονομικό σύστημα, που συμφώνησε με το σχέδιο υποδούλωσης και εκβαρβαρισμού των Ελλήνων πολιτών.   


Οι συμπολίτες του κόσμου δηλώνουν «Έλληνες» και με τον τρόπο τους διαγράφουν όλους τους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς κατά των Ελλήνων, που εξαπολύουν συστηματικά οι απολίτιστοι τοκογλύφοι δια των διεθνών Μέσων Μαζικής Προπαγάνδας, αλλά και δια των ντόπιων, διορισμένων από αυτούς, κυβερνητικών οργάνων.

Πλέον, η Ελλάδα έχει ιστορική ευθύνη να διεκδικήσει την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και να αποκαταστήσει τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ για λογαριασμό και των άλλων λαών.

Οι Έλληνες πρέπει να αντισταθούν και να απορρίψουν κάθε διχαστική πολιτική. Να μείνουν ενωμένοι και αποφασιμένοι. Ώστε να μετατραπούν, από παράδειγμα υποταγής στους εμπνευστές της Νέας Τάξης των Πραγμάτων, σε παγκόσμιο παράδειγμα ανατροπής των σχεδίων τους. Δεν το οφείλουν μόνο στα παιδιά τους, αλλά και στην παράδοση που κληρονόμησαν. Για να μην ντροπιάσουν τη γενιά των προγόνων.

Μετά τη νίκη της ελληνικής κοινωνίας, θα ακολουθήσει ένα ντόμινο  πολιτικών εξελίξεων παντού στον κόσμο. Η νίκη των Ελλήνων θα γίνει το απόλυτο επιχείρημα για τις δημοκρατικές δυνάμεις του πλανήτη που επιθυμούν να εκδιώξουν τους παράφρονες οικονομικούς τρομοκράτες που άλωσαν τις Δημοκρατίες με τους αχυρανθρώπους τους.

Αυτοί οι κοινωνικά απο-μονωμένοι αχυράνθρωποι  θα πληρώσουν πρώτοι –παραδειγματικά–  για το κακό που προξένησαν στη Δημοκρατία, για τη συνεργασία και τις διευκολύνσεις που παρείχαν στους εγκληματίες του Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου. Ενός πολέμου που διενεργείται «οικονομικώ τω τρόπω» κι έχει θύματα αθώους ανθρώπους…

Κανένας «Εφιάλτης» δεν θα γλυτώσει από τον οφθαλμό της Αδράστειας. Ό,τι γράφεται στην Ιστορία, δεν ξεγράφεται. Ο καιρός γαρ εγγύς! 

(Ευχαριστούμε για τη συμπαράσταση κάθε ξένο που αισθάνεται Έλληνας. Κάθε συμπολίτη που αισθάνεται ότι ανήκει στην ορατή ή στην αόρατη Ελλάδα. Ελπίζουμε το σύνθημα: «είμαστε όλοι Έλληνες», να το φωνάξουν - προπάντων να το αποδείξουν, και οι νεοέλληνες)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε προσεκτικά και σχολιάστε ελεύθερα. Τα σχόλια επιτρέπονται σε ενεργούς - εγγεγραμμένους χρήστες του Διαδικτύου, δηλ. χρήστες που έχουν κάποιο e-mail, και αναρτώνται αμέσως.