Φιλοκαλοῦμέν τε γὰρ μετ’ εὐτελείας

καὶ φιλοσοφοῦμεν ἄνευ μαλακίας

Παρασκευή, 27 Απριλίου 2012

Blogs vs ΜΜΕ: Μια που τ' αναφέραμε, αρχή διαλόγου κάνουμε... (και ΒΙΝΤΕΟ)


Καλά που υπάρχει και το Διαδίκτυο (ελεύθερο προς το παρόν…) και μπορούμε να διασταυρώσουμε απόψεις. Διαφορετικά η μαύρη προπαγάνδα των διαπλεκόμενων και παρωχημένων  ΜΜ’Ε’ θα μεσουρανούσε. Όμως, οι παλιές εποχές πέρασαν ανεπιστρεπτί. Ο Τύπος δεν έχει πια το μονοπώλιο της ενημέρωσης. Πλέον έχει μόνο το μονοπώλιο της προπαγάνδας. 

Τα λάθη του παρωχημένου Τύπου παιδαριώδη. Οι σκοτισμένοι υπηρέτες του κάνουν απέλπιδες προσπάθειες να συσκοτίσουν την κρίση των πολιτών. Ο πανικός τους είναι φανερός. Παρουσιάζουν δήθεν διαλόγους, που είναι μονόλογοι. Λασπολογούν με δήθεν αποδείξεις, που είναι προϊόντα χαλκείου, ψευτιές! Εφαρμόζουν ξεδιάντροπα «πολυφωνική» μονοφωνία. Λογοκρίνουν και κατακρίνουν τους μη αρεστούς, ενώ προωθούν τους αρεστούς του συστήματος ή/και τους προδότες.

Τα blogs και οι bloggers είναι το αντίπαλο δέος στον αντιδημοκρατικό μονόλογο. Ειδικά αυτές τις λίγες ημέρες μέχρι τις εκλογές οι bloggers οφείλουν να έχουν ανοιχτά τα σχόλια των blogs τους. Για να διευκολυνθεί ο διάλογος!

Bloggers, βοηθήστε τη δημοκρατία. Δώστε τη δυνατότητα του διάλογου και στους αναγνώστες, μέσω των σχολίων. Οι ώρες είναι κρίσιμες και ιστορικές!

--------------------------------- 
Σημείωση: Το λογοπαίγνιο του τίτλου, μόνο κακεντρεχείς θα το συσχετίσουν με το όνομα της Διαμαντοπούλου. Το blog δεν φέρει καμία ευθύνη.

2 σχόλια:

  1. Εξαιρετικό άρθρο, με την άδεια σας το αναδημοσιέυσαμε με ενεργό link προς το blog σας. Παρακαλούμε κρατάτε μας ενήμερους για μελλοντικές δημοσιεύσεις σας. Σας προσθέσαμε και στα αγαπημένα ιστολόγια μας. Καλή δυναμη μεχρι να διώξουμε τη χούντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Όλες οι αναρτήσεις και οι εικόνες του blog είναι διαθέσιμες στους ιστολόγους που σέβονται τη δεοντολογία της αναφοράς πηγής. Καλή δύναμη και σε σας.

      Διαγραφή

Διαβάστε προσεκτικά και σχολιάστε ελεύθερα. Τα σχόλια επιτρέπονται σε ενεργούς - εγγεγραμμένους χρήστες του Διαδικτύου, δηλ. χρήστες που έχουν κάποιο e-mail, και αναρτώνται αμέσως.