Φιλοκαλοῦμέν τε γὰρ μετ’ εὐτελείας

καὶ φιλοσοφοῦμεν ἄνευ μαλακίας

Πέμπτη, 6 Δεκεμβρίου 2012

Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος: το δολοφονημένο μέλλον...


Τέσσερα χρόνια πέρασαν από την εν ψυχρό εκτέλεση του δεκαπεντάχρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, από το χέρι του Κορκονέα (ειδικού φρουρού της ΕΛ.ΑΣ.).

Το τραγικό συμβάν του θανάτου, στις 6 Δεκεμβρίου του 2008, έγινε η αφορμή –όχι η αιτία– μιας άνευ προηγουμένου πανελλαδικής εξέγερσης των συνομηλίκων του Αλέξανδρου, που διήρκησε πολλές ημέρες. Τελικά οι κρατικοί και οι παρακρατικοί κουκουλοφόροι έκαψαν την Αθήνα, σε μια επίσης άνευ προηγουμένου προβοκάτσια που αποσκοπούσε να στρέψει την κοινωνία εναντίον των σπλάγχνων της: της εξεγερμένης νεολαίας και όσων της συμπαραστέκονταν.


Σήμερα, οι καταστροφές των στρατευμένων κρατικών και παρακρατικών κουκουλοφόρων –συνεργάτες των οποίων δολοφόνησαν τους υπαλλήλους της MARFIN– γίνονται το δήθεν επιχείρημα στις ανακοινώσεις των φονικών κομμάτων: του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, προκειμένου να δικαιολογηθεί η κρατική καταστολή των εκδηλώσεων που γίνονται στη μνήμη του Αλέξανδρου. Οι αμετανόητοι δολοφόνοι της χώρας αντί να μείνουν σιωπηλοί, αναλογιζόμενοι τις ευθύνες τους, προσπαθούν να διχάσουν και να τρομοκρατήσουν το λαό με απειλητικά κείμενα· ένδειξη ότι φοβούνται! Γνωρίζουν ότι κάθε διαδήλωση πλέον μπορεί να εξελίχθη σε εξέγερση, που πιθανόν να οδηγήσει στην ανατροπή τους από την εξουσία.

Οι εκδηλώσεις μνήμης είναι απόλυτα δικαιολογημένες: Μετά τα φονικά μνημόνια ο Αλέξανδρος έχει γίνει το σύμβολο των δολοφονημένων ονείρων των νέων ανθρώπων· του δολοφονημένου μέλλοντος της Ελλάδας. Όποιος δεν το καταλαβαίνει αυτό ανήκει στα αξιολύπητα ανθρωπάκια – τα θύματα της κρατικής προπαγάνδας που καταφέρονται ανοήτως εναντίον των ενεργών συμπολιτών τους που διαμαρτύρονται με κάθε αφορμή κατά των προδοτών, των κλεφτών και των φονιάδων των Ελλήνων.

Αιωνία η μνήμη του αδικοχαμένου δεκαπεντάχρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε προσεκτικά και σχολιάστε ελεύθερα. Τα σχόλια επιτρέπονται σε ενεργούς - εγγεγραμμένους χρήστες του Διαδικτύου, δηλ. χρήστες που έχουν κάποιο e-mail, και αναρτώνται αμέσως.