Φιλοκαλοῦμέν τε γὰρ μετ’ εὐτελείας

καὶ φιλοσοφοῦμεν ἄνευ μαλακίας

Τρίτη 5 Μαΐου 2009

Κατά συνείδηση εσείς; Κατά συνείδηση κι εμείς!!!

Οι βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου ψήφισαν κατά συνείδηση ή κατά της συνείδησης;

Εν πάση περιπτώσει, με δεδομένο το γεγονός της συγκάλυψης, το οποίο προαναγγείλαμε καιρό πριν συντελεστεί (βλ. ανάρτηση «Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει»), προτείνουμε τη χρήση του παρακάτω ψηφοδελτίου, σε όποιες εκλογές: ευρωεκλογές ή εθνικές.

Προτρέπουμε δηλαδή τους πολίτες, που θα μας κάνουν την τιμή να διαβάσουν τούτη την ανάρτηση, να ψηφίσουν και αυτοί κατά συνείδηση. Να ψηφίσουν κατά της φαυλότητας των φαύλων της κοινοβουλευτικής φαυλοκρατίας. Αυτό είναι το πολίτευμα της χώρας, όπως το καταντήσανε οι «κύριοι βουλευτές».

Κλείνοντας, στην τετριμμένη ή υποκριτική παρατήρηση πως γενικεύουμε, ή ότι η πρότασή μας είναι επικίνδυνη για την δημοκρατία και τους θεσμούς της, ας μας επιτραπεί, αντί επιχειρήματος, να απαντήσουμε με έναν πλατύ - αδιάκοπο γέλωτα και ο νοών νοείτω.


Τεχνικές Οδηγίες για την κατασκευή του ψηφοδελτίου

Κατασκευή ψηφοδελτίου
με τρία βήματα:
  1. Δεξί κλικ πάνω στην εικόνα και από το μενού που θα εμφανιστεί επιλέξτε “Save Image As…” (“Αποθήκευση Εικόνας ως…”)
  2. Αφού αποθηκεύσετε την εικόνα τοπικά στον υπολογιστή σας, ανοίξτε τον επεξεργαστή κειμένου και εισάγετε την εικόνα στο τρέχον αρχείο εγγράφου.
  3. Εκτυπώστε το ψηφοδέλτιο.
Προαιρετικά, πριν την εκτύπωση, με το εργαλείο Crop (Περικοπή) μπορείτε να αφαιρέσετε το περίγραμμα και το λογότυπο του massmedia-gr.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε προσεκτικά και σχολιάστε ελεύθερα. Τα σχόλια επιτρέπονται σε ενεργούς - εγγεγραμμένους χρήστες του Διαδικτύου, δηλ. χρήστες που έχουν κάποιο e-mail, και αναρτώνται αμέσως.