Φιλοκαλοῦμέν τε γὰρ μετ’ εὐτελείας

καὶ φιλοσοφοῦμεν ἄνευ μαλακίας

Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2009

Ούτε μια μέρα χαμένη!

Στην 74η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Γ. Παπανδρέου, ανέλυσε εκτενώς ένα άμεσο σχέδιο 100 πρώτων ημερών για την στήριξη της αγοράς, την ενίσχυση των μεσαίων και χαμηλών εισοδημάτων, του περιορισμού της κρατικής σπατάλης με στόχο να κρατηθεί ζωντανή η αγορά και δοθεί ζωή στην πραγματική οικονομία, προκειμένου να δημιουργηθεί η βάση για το επόμενο απαιτούμενο βήμα, αυτό της πράσινης ανάπτυξης με ριζική αλλαγή στον τρόπο με τον οποίο παράγουμε πλούτο.

Θεωρούμε ότι ο πολιτικός λόγος δεν είναι λογοτεχνικό κείμενο για να του συγχωρούνται υπερβολές, μεταφορές και παρομοιώσεις. Όταν υπάρχει σχέδιο ανάταξης 100 ημερών που παρουσιάζεται ως ρεαλιστικό (συνεπώς εφαρμόσιμο), οι πολίτες περιμένουν την εφαρμογή του. Ούτε μια μέρα χαμένη!

Σημείωση:
Για να βοηθήσουμε το κυβερνητικό έργο, αλλά και την μνήμη των πολιτών, κατασκευάσαμε έναν μετρητή αντίστροφης μέτρησης των ημερών που απομένουν μέχρι την ανάταξη του κράτους και της οικονομίας. Η μέτρηση άρχισε (από το 99) την Τετ. 7 Οκτ. 2009, ημέρα της ορκωμοσίας της νέας κυβέρνησης.

Θα βρίσκεται στην κεφαλίδα της περιοχής των αναρτήσεων μέχρι να σβήσουν οι λυχνίες (δηλ. μετά την ένδειξη μηδέν - μηδέν, οπού θα έχουν περάσει ακριβώς 100 ημέρες).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε προσεκτικά και σχολιάστε ελεύθερα. Τα σχόλια επιτρέπονται σε ενεργούς - εγγεγραμμένους χρήστες του Διαδικτύου, δηλ. χρήστες που έχουν κάποιο e-mail, και αναρτώνται αμέσως.