Φιλοκαλοῦμέν τε γὰρ μετ’ εὐτελείας

καὶ φιλοσοφοῦμεν ἄνευ μαλακίας

Πέμπτη 1 Απριλίου 2010

Ήταν Αφγανός, ήταν δεκαπεντάχρονος, είναι νεκρός...

Αποδοκιμάζω τους τρομοκράτες, αλλά πιο πολύ αποδοκιμάζω τους "πατεράδες" τους, δηλαδή τους "πολιτικούς". Δικό τους γέννημα είναι η τρομοκρατία και το αίμα (που φοβίζει την Ελευθερία).

Η τρομοκρατία γεννάται από τη "συνουσία" των "πολιτικών" με τα συμφέροντα που οδηγεί σ' εξωκοινωνικές "πολιτικές", που δημιουργούν με τη σειρά τους την ανέχεια που ταλαιπωρεί μεγάλο μέρος των πολιτών (Ελλήνων και αλλοδαπών).


Άλλος ένας 15χρονος νεκρός. Ποιός νομίζει ότι είναι σε θέση να γνωρίζει την αλήθεια για το θάνατο του μικρού Αφγανού;

Τι σημασία έχει τώρα πια; Σ' ένα επικίνδυνο κράτος ο θάνατος παραμονεύει παντού, διότι η ανικανότητα βασιλεύει παντού. Ειδικά τις Κυριακές και τις αργίες.

Η ταπεινή μου γνώμη είναι ότι αν δεν ήταν ο 15χρονος Αφγανός, θα ήταν ένας ανυποψίαστος περαστικός, ή κάποιος υπάλληλος της καθαριότητας ή άλλος (αθώος) πολίτης.

Αναρωτιέμαι, πόσες φορές μπορεί να πέρασα δίπλα από μια βόμβα, που η τύχη τα έφερε να μην εκραγεί... Ωστόσο, δεν φοβάμαι τις βόμβες. Πιστεύω πως κινδυνεύω (κινδυνεύουμε) περισσότερο από την πολιτική βλακεία που έχει αποτυπωθεί στον τρόπο λειτουργίας του "Ελληνικού κράτους", καθιστώντας το πραγματικά επικίνδυνο για όλους.

Το ερώτημα είναι: Τη βόμβα την έβαλαν: τρομοκράτες, αντεξουσιαστές, ακροδεξιοί, προβοκάτορες, Αμερικανοί, Τούρκοι, Σκοπιανοί κτλ. ή οι αδιάφοροι και ανίκανοι (αμοραλιστές) πολιτικοί...;

Ποιός φταίει περισσότερο; Αυτός που έβαλε μια βόμβα στα σκουπίδια ή αυτός που με τις "πολιτικές" του υποχρέωσε έναν άνθρωπο να ψάχνει σ΄αυτά (τα σκουπίδια) την ύλη για να ζήσει;

Αναμφίβολα όλοι τους είναι το ίδιο ένοχοι!!!

Καλό κουράγιο στη μάνα και καλή ανάπαυση στο παλικάρι των 15 χρόνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε προσεκτικά και σχολιάστε ελεύθερα. Τα σχόλια επιτρέπονται σε ενεργούς - εγγεγραμμένους χρήστες του Διαδικτύου, δηλ. χρήστες που έχουν κάποιο e-mail, και αναρτώνται αμέσως.