Φιλοκαλοῦμέν τε γὰρ μετ’ εὐτελείας

καὶ φιλοσοφοῦμεν ἄνευ μαλακίας

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Ένα δωράκι από μας για τη «Δημοκρατία» σας: πολιτικάντηδες και «πνευματικοί» άνθρωποι του τόπου, που κόπτεστε για τον Κοινοβουλευτισμό και τους Θεσμούς…

ματ καταστολή δημοκρατία αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα massmedia-gr

Με αφορμή τη χθεσινή (7/6/2011) εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου («Αλ Τσαντίρι Νιουζ»), όπου μίλησε η αδελφή τού αδίκως φυλακισμένου διαδηλωτή Φώτη Δήμου. Κι έχοντας υπόψη τις πρόσφατες (1/6/2011) δηλώσεις – προειδοποιήσεις προς τους «Αγανακτισμένους», του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη (ενν. του πολίτη που κάθεται στα αυγά του) Χρήστου Παπουτσή, διαπιστώνεται πως ο υπουργός έχει δίκιο: Ε, όχι. Αυτό δεν είναι δημοκρατία. Διότι, πράγματι, για την κυβέρνηση, δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Ούτε στη ζωή ούτε στην πολιτική.

Βίντεο 1

Τα παραπάνω αποδεικνύονται ευκόλως από τη διαπιστωμένη κι επαναλαμβανόμενη πλέον τακτική της συγκάλυψης, που εξακολουθούν οι πολιτικατζήδες σε όλα τα σοβαρά σκάνδαλα της χώρας.  Ευτελίζοντας συστηματικά τους θεσμούς, αγνοώντας τους νόμους και υποτιμώντας το Δημοκρατικό Πολίτευμα. Αφού:  Ενώ, οι αξιωματούχοι του «Κοινοβουλίου» χαίρουν της προστασία του σάπιου πολιτικού συστήματος (ακόμα κι όταν υπάρχουν πλήθος ατράνταχτων αποδείξεων εναντίον τους), οι πολίτες έχουν να αντιμετωπίσουν ένα αστυνομικό και εισαγγελικό κράτος που εξαντλεί όλη την αυστηρότητά του εναντίον τους. Ειδικά όταν είναι νεαροί διαδηλωτές, που συλλαμβάνονται σε διαδηλώσεις (με ανεπαρκή ή –χειρότερα–  με κατασκευασμένα στοιχεία ενοχοποίησης, όπως θα δούμε παρακάτω).  

Εκπαιδευμένοι στην κατασκευή ενόχων
Οι δηλώσεις του Παπουτσή είναι υπόδειξη της προδοτικής κυβέρνησης προς όλα τα ΜΜΕ, ώστε να επιχειρήσουν να παρουσιάσουν τους «Αγανακτισμένους» ως απειλή για την «ασφάλεια της ζωής των πολιτών» και τη «δημοκρατία». Έτσι θα δικαιολογηθεί η επέμβαση των ΜΑΤ που θα «απελευθερώσει» τη Βουλή από την «πολιορκία» των «επικίνδυνων» διαδηλωτών. Όμως, ο σκοπός δεν αγιάζει τα Μέσα του φασισμού…

μέσα μαζικής ενημέρωσης μμε δημοκρατία αγανακτισμένοι χούντα massmedia-gr

Ο Παπουτσής ενεργοποιεί προμελετημένο επιχειρησιακό σχέδιο κατασκευής ενόχων. Στο σχέδιο συμμετέχουν: τα ΜΜΕ (που θα παραπληροφορήσουν τον κόσμο με στημένα «ντοκουμέντα» ενοχοποίησης), η Αστυνομία (που θα χαλκεύσει τα στοιχεία της ενοχής) και οι παραπλανημένες(;) Δικαστικές Αρχές (που δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι γνωρίζουν και ποιούν την νήσσαν).

Οι περιπτώσεις: της ζαρντινιέρας (Αυγουστίνος Δημητρίου), του φοιτητή με τα πράσινα παπούτσια (Παναγιώτης Κετίκης), του φοιτητή με τις πιτζάμες (Γιώργος Δημητρίου), του γυμναστή με τα ραστά (Μάριος Ζέρβας) αποδεικνύουν πως αν σε μία διαδήλωση δεν υπάρξει αθωωτικό βίντεο ή φωτογραφία ή (σπανιότερα) μαρτυρία κάποιου ευσυνείδητου συμπολίτη, μπορεί με συνοπτικές διαδικασίες να καταστραφεί η ζωή ενός αθώου διαδηλωτή με επιχειρησιακή σκευωρία των Αρχών της Τάξεως.

Βίντεο 2:  
Για να προλαβαίνετε την ανάγνωση του επεξηγηματικού κειμένου πατήστε το πλήκτρο της παύσης.

Ποιός μπορεί να πείσει έναν νοήμονα, ότι και η περίπτωση του φυλακισμένου Φώτη Δήμου δεν είναι μία σκευωρία, παρόμοια με τις προαναφερόμενες; Η περιγραφή της διαδικασίας της σύλληψης (ή προσαγωγής) που έκανε η αδελφή του στο «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» (βλ. βίντεο 1), είναι παρόμοια με ό,τι έχει καταγραφεί στο μοναδικό και ανεπανάληπτο ντοκουμέντο της σύλληψης του «φοιτητή με τις πιτζάμες» (βλ. μονταρισμένο βίντεο 2). Στο βίντεο 2 φαίνεται πεντακάθαρα ότι: οι θεσμοθετημένοι προστάτες της έννομης τάξης, αντάμα με τους «ταγούς» της ενημέρωσης (δηλ. τους φωτορεπόρτερ), έχουν εκπαιδευτεί στο να καταστρέφουν με συνοπτικές διαδικασίες αθώους (νεαρούς) πολίτες, που πιθανόν να μην γνωρίζουν πώς να υπερασπιστούν τον εαυτό τους. Ή να μην έχουν κανένα αποδεικτικό στοιχείο για να αποδείξουν ότι δεν είναι ελέφαντες…

Σας ρωτάμε: αυτό, είναι Δημοκρατία;

(Σας προτρέπουμε να διαβάσετε προσεκτικά την ανάλυση των εκπληκτικών ντοκουμέντων στην ανάρτηση: «Ο "φοιτητής με τις πιτζάμες". Η ημέρα της συντριβής των δικαιωμάτων του πολίτη»)


ματ καταστολή δημοκρατία massmedia-gr

Ιστορικό της σύλληψης του  Φώτη Δήμου

Την Τετάρτη, 11 Μαΐου 2011, περίπου στις 13:50, συλλαμβάνεται κοντά στο  ΑΤΤΙΚΑ, καθώς συμμετέχει στη γενική απεργία.

Φώτης Δήμου massmedia-gr

Τη Δευτέρα, 16 Μαΐου 2011, φυλακίζεται στις φυλακές Κορυδαλλού, με ψευδή στοιχεία: όπως ισχυρίζονται άνθρωποι της οικογένειάς του, επικαλούμενοι φωτογραφίες και μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων.

Φώτης Δήμου massmedia-gr

Ο Δήμου κατηγορείται: (α) ότι φορούσε αντιασφυξιογόνο μάσκα, ενώ στις φωτογραφίες δεν φαίνεται να φοράει αντιασφυξιογόνο αλλά απλή χειρουργική μάσκα (αυτό το βεβαιώνουν και αυτόπτες μάρτυρες), (β) ότι έφερε σακίδιο πλάτης το οποίο είχε 4 βόμβες μολότωφ, ενώ ο Δήμου δεν είχε μαζί του σακίδιο.

Φώτης Δήμου massmedia-gr

Η κ. Βασιλική Δήμου, που είναι θεία του, έκανε στις 30 Μαΐου 2011 γραπτή έκκληση, που την διαβάσαμε στο blog «epitropesdiodiastop.blogspot.com», για την προσκόμιση επιπλέον φωτογραφικού υλικού πριν από τη σύλληψη, ώστε να αποδειχτεί το «λάθος» των αρχών.

Φώτης Δήμου massmedia-gr

Την Τρίτη, 7 Ιουνίου 2011, ο 21χρονος Φώτης Δήμου, με επιστολή του μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού αρνείται τις κατηγορίες και κάνει έκκληση για δικαιοσύνη (κλικ εδώ για να διαβάσετε την επιστολή).

Φώτης Δήμου massmedia-gr
Βεβαίωση αιμοληψίας: Να σημειωθεί ότι ο Φώτης Δήμου είχε πάει να δώσει αίμα για τον αστυνομικό Γληνιά Παναγιώτη που ήταν το ένα από τα δύο θύματα του μακελειού στο Ρέντη (2/3/2011).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε προσεκτικά και σχολιάστε ελεύθερα. Τα σχόλια επιτρέπονται σε ενεργούς - εγγεγραμμένους χρήστες του Διαδικτύου, δηλ. χρήστες που έχουν κάποιο e-mail, και αναρτώνται αμέσως.