Φιλοκαλοῦμέν τε γὰρ μετ’ εὐτελείας

καὶ φιλοσοφοῦμεν ἄνευ μαλακίας

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2009

Debate 2009. Mε τα μάτια του blogger (και της μητρός αυτού)

ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ: Η αχίλλειος πτέρνα, εξακολουθεί να είναι η απροσδιόριστη θέση στα εθνικά ζητήματα. Καλή -επικοινωνιακά- η παρουσίαση (σε βαζάκι ) από τον κ. Χρυσόγελο, του μαύρου νερού από τον Ασωπό.

ΛΑΟΣ: Περισσότερο συγκρατημένοι ή επικοινωνιακά πονηροί; Σαν γενικό σύνολο, ο κ. Καρατζαφέρης, είχε μια καλή παρουσία.

ΣΥΡΙΖΑ: Σε γενικές γραμμές, πολιτικά σωστός ο λόγος του κ. Τσίπρα. Φανερά χαμένος ο ενθουσιασμός (δικαιολογημένα, λόγο της κατάστασης στο εσωτερικό του κόμματος).

ΚΚΕ: Όπως πάντα στον κόσμο του. Θα μας μείνει η φράση της Αλέκας «…Δόξα το Θεό(!)...» (σημ. όταν απαντούσε στην ερώτηση για τις επιχειρήσεις του κόμματος).

ΠΑΣΟΚ: Στην πολιτική του συμφωνεί με τη ΝΔ, απλά ο Γιωργάκης, χωρίς να ξέρει τι περιέχει το ταμείο, θα δώσει χρήμα στο λαό. Άξια προσοχής, η ερώτησή του προς τον πρωθυπουργό «…οι αριθμοί είναι πραγματικοί ή...;»

ΝΔ: Στην πολιτική της συμφωνεί με το ΠΑΣΟΚ, απλά ο Κωστάκης, γνωρίζοντας τι του άφησε στο ταμείο ο Αλογοσκούφης, όχι μόνο δε θα δώσει φράγκο (δηλ. ευρώ), άλλα θα φορολογήσει κιόλας.

Εν κατακλείδι, τα δύο «μεγάλα» κόμματα, απέδειξαν ότι είναι κόμματα έξω της ουσίας και όχι κόμματα εξουσίας.

Και επειδή εδώ είναι blog και όχι ΜΜΕ θα μας επιτρέψετε να αναφέρουμε το πολιτικό σχόλιο της μητρός μας: «Ας τους αυτούς παιδί μου! Αυτοί δεν έχουν ανάγκη. Εσύ κοίταξε να βρεις δουλεία, γιατί ο πατέρας σου μία σύνταξη παίρνει, σε ποιον να πρωτοδώσει…


1 σχόλιο:

  1. Εδω είναι που πάει... "Γύρω γύρω ΟΛΑ... στη μέση ο λαούλης.. ΟΛΟΙ κάθοντε σε δερμάτινη και ο λαούλης στο σκαμνί"!!

    Εξαιρετικό το μονταζάκι σου ΝευροΜάντη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Διαβάστε προσεκτικά και σχολιάστε ελεύθερα. Τα σχόλια επιτρέπονται σε ενεργούς - εγγεγραμμένους χρήστες του Διαδικτύου, δηλ. χρήστες που έχουν κάποιο e-mail, και αναρτώνται αμέσως.