Φιλοκαλοῦμέν τε γὰρ μετ’ εὐτελείας

καὶ φιλοσοφοῦμεν ἄνευ μαλακίας

Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2009

Ο Μητσοτάκης επιζεί δια των απογόνων του

Οι Αμερικανοί τη θέλουν, τα συμφέροντα τη θέλουν, τα ΜΜΕ (Μέσα Μαζικής Επιβολής) τη θέλουν, οι «δημοσκοπήσεις» τη θέλουν, ο Μάκης και ο Νίκος τη θέλουν.

Όπως καταλαβαίνετε, στη «Δημοκρατία» μας, οι γνώμη του «πολίτη» περισσεύει.

-----------------------
Υ. Γ.
Βρε με ποιον μοιάζει;

2 σχόλια:

  1. ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ, ΕΠΙΓΟΝΟ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΥΛΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΧΟΡΤΑΓΗ,ΑΝΑΞΙΑ ΚΑΙ ΑΧΡΕΙΑ,ΑΝ ΤΗΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.
    Η ΝΤΟΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ [ΑΔΗΦΑΓΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΑ]ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΝΤΑ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟΝΟΟ ΚΩΣΤΑΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΘΗ ΟΙΚΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ.
    ΑΡΚΕΤΑ ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ,ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΣΩΡΕΥΣΕ,ΑΡΚΕΤΑ ΑΠΕΚΡΥΨΕ,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΙ ?
    ΝΑ ΓΛΥΨΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΑΦΟΥ ΑΔΕΙΑΣΗ ΤΟΝ ΑΠΟΠΑΤΟ.
    ΝΤΟΡΑ Ο ΛΑΟΣ ΣΕ ΑΠΕΡΙΨΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ,ΤΩΡΑ ΣΕ ΚΑΤΑΚΡΗΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΣΕ ΦΤΥΝΕΙ, ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΑΖΕΨΕΙΣ ΤΗΝ ΣΥΜΟΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΑΖΩΝΙΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάθε άποψη εκφράζει (εννοείται) πρωτίστως των συγγραφέα της. Θεωρούμε ότι ο λόγος θα μπορούσε να σταθεί σε ένα καλύτερο επίπεδο αν αποφεύγονταν τα επίθετα προς το εν λόγο πρόσωπο. Ωστόσο, κατανοούμε την υπερβολή στον τρόπο της έκφρασης, στο παραπάνω σχόλιο, που βασίζεται στην οργή του αναγνώστη.

    Δεν συνεριζόμαστε τα επίθετα. Κρατάμε την κεντρική ιδέα των γραφομένων του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Διαβάστε προσεκτικά και σχολιάστε ελεύθερα. Τα σχόλια επιτρέπονται σε ενεργούς - εγγεγραμμένους χρήστες του Διαδικτύου, δηλ. χρήστες που έχουν κάποιο e-mail, και αναρτώνται αμέσως.