Φιλοκαλοῦμέν τε γὰρ μετ’ εὐτελείας

καὶ φιλοσοφοῦμεν ἄνευ μαλακίας

Δευτέρα, 8 Μαρτίου 2010

Παγκόσμια ημέρα (της υποκρισίας) για τη Γυναίκα – Αυστηρώς ακατάλληλο για ενηλίκους!

Σήμερα, παγκόσμια ήμερα (της υποκρισίας) για τη Γυναίκα, επιλέξαμε να κάνουμε ένα διαφορετικό αφιέρωμα, όπως το επιτάσσει η επικαιρότητα… Προειδοποιούμε πως είναι αυστηρά ακατάλληλο για ενήλικους ηθικολόγους (και δημοσιογραφικούς των ΜΜΕ).


Το παρακάτω κείμενο, με τον τίτλο: «Η αλήθεια πίσω από την ψευδαίσθηση της πορνογραφίας», το αφιερώνουμε στους πτωματοφάγους κανίβαλους των ΜΜΕ, που με μια ύποπτη ευκολία πέρασαν τις απόψεις των προαγωγών ή/και των τσιμπουκογλανιών* της εγχώριας showbiz, ως τη μοναδική κι αδιαμφισβήτητη αλήθεια.

Στο «μέγιστο κοινωνικό δίλλημα» των ΜΜΕ της επιλογής από την σκαρταδούρα: Τσατσάδες και νταβατζήδες ή πουτάνες; Επιλέγουμε να υπερασπιστούμε τις πουτάνες.

Υπενθυμίζοντας πως: «Porn is modern day slavery» (Σέλλυ Λούμπεν)

Προτρέπουμε…

Σε τούτη τη δύσκολη εποχή, όπου πληθαίνουν οι άνθρωποι που έχουν γνώση της τιμής όλων των πραγμάτων και της αξίας κανενός… αντισταθείτε!

Αντισταθείτε σ’ εκείνους που βάλθηκαν να εξαφανίσουν τις ευωδιές από τα λουλούδια!

Να θυμάστε πάντα πως «όλα τα εξαίσια πράγματα είναι τόσο δύσκολα όσο και σπάνια» (Μπαρούχ Σπινόζα).

Ακολουθεί το κείμενο της Σέλλυ Λούμπεν. Προσπαθήστε να το διαβάσετε όλο. Ας μην ξεχνάμε πως όλοι οι άνθρωποί έχουμε δικαίωμα στο λάθος. Σημαντικό είναι να έρθει κάποτε η στιγμή της συντριβής, να το αναγνωρίσουμε και ν’ αλλάξουμε.

----------------------
*Σας ευχαριστούμε κύριε Ελευθέριε Ανευλαβή για την λέξηΗ αλήθεια πίσω από την ψευδαίσθηση της πορνογραφίας

Σέλλυ Λούμπεν – Πρώην ηθοποιός ταινιών πορνό.

Αφιερωμένο σε όλες τις ηθοποιούς πορνογραφικών ταινιών που κόλλησαν HIV, πέθαναν από υπερβολική δόση ναρκωτικών ουσιών ή αυτοκτόνησαν.


{Μπορείτε να το διαβάσετε σε μορφή pdf με κλικ εδώ.}

Ταινίες γεμάτες σεξ, με κατάξανθα κορίτσια που τα μάτια τους λένε «σε θέλω», είναι χωρίς υπερβολή μια από τις μεγαλύτερες απάτες όλων των εποχών. Πιστέψτε με, το γνωρίζω πολύ καλά. Το ίδιο έκανα κι εγώ - συνεχώς. Και το έκανα από την δίψα μου για δύναμη και τον πόθο μου για το χρήμα.

Ποτέ δεν μου άρεσε το σεξ και ποτέ δεν ήθελα σεξ… στην πραγματικότητα, περισσότερο «πήγαινα» την παρέα ενός Jack Daniels παρά τους «ηθοποιούς» που πληρωνόμουνα για να παίξω «θέατρο» μαζί. Σωστά ακούσατε! Σε καμία από τις κατάξανθες κούκλες αυτών των ταινιών δεν αρέσει να κάνει αυτό που κάνει. Στην πραγματικότητα όλες το απεχθανόμαστε. Σιχαινόμαστε το να μας αγγίζουν άγνωστοι που δεν νοιάζονται καθόλου για μας. Είναι τρομερά δύσκολο το να ανέχεσαι τις μυρωδιές και τον ιδρώτα τους. Μερικές γυναίκες δεν μπορούν να το αντέξουν με τίποτα και τις ακούς να κάνουν εμετό στην τουαλέτα στα διαλείμματα μεταξύ των σκηνών των γυρισμάτων. Πολλές άλλες θα τις βρεις έξω να καπνίζουν μια ατέλειωτη αλυσίδα από Marlboro lights.

Η βιομηχανία του πορνό, θέλει να σας κάνει να πιστεύετε ότι οι κοπέλες στις ταινίες αυτές, αγαπούν το σεξ. Θέλει να σας κάνει να πιστεύετε ότι μας αρέσει να μας ταπεινώνουν με κάθε λογής εξευτελιστικό τρόπο. Οι περισσότερες κοπέλες φθάνουν στο πλατό χωρίς να ξέρουν όλες τις απαιτήσεις των σκηνών του φιλμ και ο παραγωγός τους λέει: «Ή το κάνετε, ή φεύγετε χωρίς να πληρωθείτε και δεν ξαναδουλεύετε». Ναι, εμείς «διαλέγουμε»... Πολλές από εμάς χρειαζόμαστε τα χρήματα. Η πραγματικότητα όμως είναι ότι είμαστε θύματα εκμετάλλευσης, καταναγκασμού και πολλές φορές εκφόβισης και απειλών. Πολλές από εμάς, κολλήσαμε HIV σαν αποτέλεσμα αυτού του εξαναγκασμού. Εγώ προσωπικά κόλλησα Έρπη, μία μη-ιάσιμη ασθένεια. Μία άλλη ηθοποιός, πήγε σπίτι της μετά από μία νύχτα παραλυσίας από τον πόνο κατά την διάρκεια των γυρισμάτων, έβαλε ένα πιστόλι στο κεφάλι της, πάτησε την σκανδάλη και έδωσε τέλος στην «ζωή» της.


Όταν ήμασταν μικρές, θέλαμε να παίζουμε με τις κούκλες μας και να κάνουμε τις μαμάδες. Ποτέ δεν ονειρευτήκαμε να είμαστε κάτω από βρόμικους, άγνωστους “μπαμπούλες” που θα μας εξευτελίζουν. Δεν θα ήταν καθόλου λάθος να πούμε ότι οι περισσότερες κοπέλες που κατέφυγαν στο πορνό για να βγάλουν χρήματα, δεν μεγάλωσαν με έναν υγιές τρόπο. Αντιθέτως, πολλές κοπέλες ομολογούν ότι υπήρξαν θύματα σεξουαλικής, σωματικής ή λεκτικής κακοποίησης, και τέλειας παραμέλησης από τους γονείς τους. Πολλές έχουν βιαστεί από συγγενείς, και σεξουαλικά κακοποιηθεί από γείτονες. Από μικρές, μάθαμε ότι το σεξ μας κάνει πολύτιμες. Τις ίδιες φρικτές παραβάσεις που βιώσαμε όταν ήμασταν μικρές, αναβιώνουμε εκ νέου καθώς κάνουμε τα “τρικς” μας μπροστά από τον φακό της κάμερας και φυσικά... σιχαινόμαστε κάθε λεπτό από όλη την «φάση» αυτή. Είμαστε «μικρά κοριτσάκια» τραυματισμένα από το παρελθόν, ζώντας το παρόν με αντικαταθλιπτικά φάρμακα και αλκοόλ, εκφράζοντας τον πόνο μας μπροστά από τις κάμερες και εσάς που συνεχίζετε να μας κακοποιείται. Και καθώς εμείς οι ίδιες συνεχίζουμε να τραυματίζουμε τους εαυτούς μας κάνοντας περισσότερα φιλμ, καταλήγουμε να χρησιμοποιούμε περισσότερα και περισσότερα ναρκωτικά και αλκοόλ. Ζούμε με τον συνεχή φόβο να μην κολλήσουμε AIDS και άλλες αρρώστιες μεταδιδόμενες με την σεξουαλική επαφή μας με αγνώστους. Κάθε φορά που μας πιάνει τρομάρα για HIV, τρέχουμε στην κοντινότερη κλινική για ένα γρήγορο τσεκάπ.

Η βιομηχανία του πορνό, επιμένει να δίνει στους οπαδούς της τις σεξουαλικές φαντασιώσεις που συνεχόμενα απαιτούν, θυσιάζοντας όμως χωρίς δισταγμό τις ίδιες τις κοπέλες. Τα προφυλακτικά δεν επιτρέπονται. Έρπις, γονόρροια, σύφιλη, χλαμίδια και άλλες αρρώστιες είναι για εμάς μια μόνιμη ανησυχία. Κάθε μήνα κάνουμε εξετάσεις αλλά γνωρίζουμε πολύ καλά ότι αυτό δεν είναι πρόληψη. Την ίδια στιγμή εκτός από το άγχος του να μην κολλήσουμε καμία αρρώστια από το σεξ, υπάρχουν άλλες επιβλαβείς δραστηριότητες που συμμετέχουμε οι οποίες είναι εξίσου επικίνδυνες. Μερικές από εμάς, υποφέρουμε από σχισίματα και βλάβες εσωτερικών μερών του σώματος. Όταν η μέρα των κοριτσιών τελειώσει και πηγαίνουν στο σπίτι, πολλές προσπαθούν να έχουν «νορμάλ» και υγιείς σχέσεις με τα αγόρια τους, αλλά πολλά από αυτά λόγο ζήλιας, τις κακοποιούν σωματικά. Το αποτέλεσμα είναι ότι πολλές κοπέλες παντρευόμαστε τους σκηνοθέτες ή τους παραγωγούς των ταινιών πορνό ή πολλές άλλες καταλήγουν σε λεσβιακές σχέσεις. Είναι πραγματικά αξιομνημόνευτο το γεγονός του να βγαίνει η μικρή μας κόρη κατά λάθος από το δωμάτιό της και να βλέπει την μαμά της να φιλάει μια άλλη γυναίκα. (η κόρη μου μπορεί να σας το εγγυηθεί αυτό!)

Την σημερινή εποχή, όλες οι κοπέλες περπατάνε γύρω-γύρω σαν ζόμπι με μια μπύρα στο ένα χέρι και ένα ουίσκι στο άλλο. Δεν τα πάμε και τόσο καλά με το καθάρισμα ο π ότε λογικό είναι να ζούμε μέσα στην βρωμιά τις περισσότερες φορές ή παίρνουμε μια «γλυκιά» ξένη γυναικούλα να έρθει να μας καθαρίσει το «αχούρι» που ονομάζουμε σπίτι. Την ίδια στιγμή, δεν είμαστε φυσικά και οι καλύτερες μαγείρισσες στον κόσμο! Το να παραγγείλουμε φαγητό από έξω είναι κάτι το πολύ συνηθισμένο αν και τις περισσότερες φορές το τρώμε και μετά το ξερνάμε γιατί πάσχουμε και από βουλιμία. Όσες από τις κοπέλες έχουμε παιδιά, είμαστε κακές μητέρες. Φωνάζουμε, στριγγλίζουμε και χτυπάμε τα παιδιά μας χωρίς λόγο. Τις περισσότερες φορές είμαστε «high» από τα ναρκωτικά ή μ εθυσμένες και τα τετράχρονα μικρά μας είναι αυτά που μας σηκώνουν από το πάτωμα. Όταν «πελάτες» έρχονται στο σπίτι για σεξ, κλειδώνουμε τα παιδιά μας στα δωμάτιά τους και τους λέμε να κάνουν ησυχία. Συνήθιζα να δίνω στην κόρη μου ένα ασύρματο τηλέφωνο και της έλεγα να περιμένει στο πάρκο απέναντι μέχρι να τελειώσω.

Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει τίποτα το φανταχτερό στο πορνό. Όλα είναι ένα μεγάλο ψέμα. Μία κοντινότερη ματιά στις σκηνές της ζωής μίας κοπέλας ηθοποιού, θα σας δείξει μια ταινία που οι παραγωγοί πορνό ποτέ δεν θα ήθελαν να δείτε. Η πραγματικότητα είναι ότι όλες εμείς οι κοπέλες θέλουμε να δώσουμε τέλος στην ντροπή και στο ψυχικό τραύμα που περνάμε καθημερινά, αλλά δεν μπορούμε να το καταφέρουμε μόνες μας. Χρειαζόμαστε εσάς τους άντρες να παλέψετε για την ελευθερία μας και να μας δώσετε πίσω την τιμή και τον σεβασμό που μας αξίζει. Χρειαζόμαστε να μας κρατήσετε μέσα στα δυνατά σας μπράτσα, και καθώς τα δάκρυα μας θα τρέχουν από τις βαθιές πληγές του παρελθόντος, θα αρχίσουμε σιγά - σιγά να γινόμαστε καλά.

Θέλουμε να πετάξετε απ’ το παράθυρο όλες τις ταινίες πορνό και να μας βοηθήσετε να συλλέξουμε όλα τα ραγισμένα κομμάτια της ζωής μας.

Θέλουμε να αρχίσετε να προσευχόσαστε για εμάς ώστε ο Θεός να ακούσει και να αρχίσει να φτιάχνει τις κατεστραμμένες και διαλυμένες μας ζωές.

Μην πιστεύετε το ψέμα πλέον.
Το πορνό δεν είναι τίποτα άλλο παρά πλαστό σεξ και ψέματα γραμμένα σε ταινία.


Πιστέψτε με, το γνωρίζω πολύ καλά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε προσεκτικά και σχολιάστε ελεύθερα. Τα σχόλια επιτρέπονται σε ενεργούς - εγγεγραμμένους χρήστες του Διαδικτύου, δηλ. χρήστες που έχουν κάποιο e-mail, και αναρτώνται αμέσως.