Φιλοκαλοῦμέν τε γὰρ μετ’ εὐτελείας

καὶ φιλοσοφοῦμεν ἄνευ μαλακίας

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Γενική Απεργία: Τσίκνα ανθρώπινης σάρκας στις διαδηλώσεις. Ούτε Τσικνοπέμπτη να ήταν...

Παπουτσής Χρήστος διαδηλώσεις massmedia-gr

Τσίκνισε ανθρώπινη σάρκα χθες (23/2/2011) στις μεγαλοπρεπείς διαδηλώσεις που διοργανώθηκαν με αφορμή τη γενική απεργία που κήρυξαν οι ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ. Ένας αστυνομικός, ένας δημοσιογράφος κι ένας πολίτης τα θύματα της φανερής πυράς.

Όμως, σε αυτή την αναμφισβήτητα επιτυχημένη συγκέντρωση διαδήλωσαν ειρηνικά και χιλιάδες πολίτες: «καμένοι» από την αόρατη φωτιά του απάνθρωπου Μνημονίου των τροϊκανών, στους οποίους η κυβέρνηση – με προδοτική επιπολαιότητα – παρέδωσε την εξουσία.

Οι δυνάμεις καταστολής επιτέλεσαν γι’ άλλη μια φορά το «καθήκον» τους: όπως τους το υπαγόρευσε η πολιτική τους ηγεσία. Χημικά και ξύλο αδιακρίτως σε όποιον έβρισκαν μπροστά τους. Προσαγωγές υπόπτων και μη, με τη συνδρομή των συναδέλφων τους κουκουλοφόρων της ασφάλειας, οι οποίοι – ειρήσθω εν παρόδω – προέβαιναν σε πλήθος παράνομων πράξεων (στα πλαίσια της κάλυψης και της παραλλαγής που επιτάσσει το «καθήκον»). Αν δεν κατέβεις σε διαδήλωση δεν μπορείς να βιώσεις τον αποπνικτικό αέρα της «Δημοκρατίας» και το «φιλόστοργο χάδι» της ένστολης εξουσίας, που πληρώνεται πενιχρά για να εξασφαλίζει τους προδότες που κουρελιάζουν μέρα με τη μέρα το Σύνταγμα της Ελλάδας.

Χρειάζεται μεγάλη προσοχή από όλους τους πολίτες. Τα μέτωπα που έχουν ανοιχτεί είναι πολλά. Υπάρχουν σημαντικότερα ζητήματα από τα μισθολογικά. Οι κυβερνώντες, με Νόμους εκτρώματα, ετοιμάζονται να δέσουν χειροπόδαρα την κοινωνία για να την αρμέξουν ανενόχλητα, αλλά και για να φιμώσουν οποιονδήποτε διανοηθεί να τους κρίνει ή να τους αμφισβητήσει. Επιχειρούν να καθιερώσουν μια «Χαφιεδιστική  Αστυνομοκρατία».

Αυτά τα φαινόμενα πρέπει να αντιμετωπιστούν εν τη γενέσει τους. Διότι, υπονομεύουν κεκτημένες ελευθερίες και δικαιώματα. Αντίκεινται σε όσα ορίζει το Σύνταγμα της Ελλάδας, του οποίου η τήρηση «επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.» (βλ. Σύνταγμα της Ελλάδας, Τμήμα Δ’: Ακροτελεύτια διάταξη, Άρθρο 120.4). Υπενθυμίζουμε: Η Δημοκρατία δεν έχει αδιέξοδα. Τα αδιέξοδα προδίδουν τα καθεστώτα. Η καταστολή είναι αδιέξοδη.



Αθήνα: Δείτε το βίντεο με τον αστυνομικό



το βίντεο από το taxalia.blogspot.com


Θεσσαλονίκη: Δείτε το βίντεο από την πορεία



Διαβάστε επίσης:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε προσεκτικά και σχολιάστε ελεύθερα. Τα σχόλια επιτρέπονται σε ενεργούς - εγγεγραμμένους χρήστες του Διαδικτύου, δηλ. χρήστες που έχουν κάποιο e-mail, και αναρτώνται αμέσως.