Φιλοκαλοῦμέν τε γὰρ μετ’ εὐτελείας

καὶ φιλοσοφοῦμεν ἄνευ μαλακίας

Πέμπτη, 5 Μαΐου 2011

Τρομοκράτες της αλήθειας

(κάντε κλικ πάνω στην εικόνα για μεγέθυνση)
Barack Obama Times Osama Bin Laden massmedia-gr

Οι «παγκόσμιοι τρομοκράτες της αλήθειας», παρά την πρόοδο της τεχνολογίας των επικοινωνιών και τη διάδοση της χρήσης του Διαδικτύου (εκτός των άλλων και) ως μέσου πληροφόρησης, εξακολουθούν να βιάζουν και να σκοτώνουν σκοτίζουν την αλήθεια. Έχοντας στη διάθεσή τους έναν παγκοσμιοποιημένο μηχανισμό προπαγάνδας, που περιλαμβάνει τα παραδοσιακά και τα νέα μέσα πληροφόρησης, υποτιμούν κι εξαπατούν τις κοινωνίες – που προηγουμένως τις εξανάγκασαν να τους «εμπιστευτούν» τη «σωτηρία» από την «τρομοκρατία».

Το επικίνδυνο κακό της προπαγάνδας τους δεν είναι μόνο η εξαπάτηση. Με τη διεστραμμένη πληροφόρηση που ασταμάτητα επαναλαμβάνουν, επιτυγχάνουν τη μαζική πλύση των εγκεφάλων, τη διαφθορά των συνειδήσεων και την εξουδετέρωση της κριτικής σκέψης των ανθρώπων. Προκειμένου να τους καταστήσουν θιασώτες ή συνεργούς (ή ηθικούς αυτουργούς) των εγκλημάτων τους.

Αναντίρρητα, γι’ αυτή τη μαζικότητα στα αποτελέσματα της προπαγάνδας ευθύνεται και η παθητικότητα του κόσμου που έχει καταντήσει υποχείριο των οργανωμένων συμφερόντων που ενεργούν υπόγεια. Αποσκοπώντας, με τα ψέματά τους, να κλονίσουν αξίες και χρόνιους θεσμούς. Υπονομεύοντας τις δημοκρατικές κατακτήσεις και την ελευθερία των λαών: αφού «χωρίς την αλήθεια η δημοκρατία χάνει το ανθρώπινο πρόσωπό της και την ουσία της» (Julian Nida -Rumelin, «Δημοκρατία και αλήθεια», Ίδρυμα Βουλής των Ελλήνων, 2009)

Αυτόν τον χαμηλό μέσο όρο, των ευπειθών κι εύπιστων κι εύπλαστων πολιτών, οφείλουν να προστατέψουν και να αφυπνίσουν όσοι εκ των συμπολιτών τους είναι υποψιασμένοι απέναντι στη χωριστική - μισαλλόδοξη πολιτική προπαγάνδα των νεοταξικών της αμερικάνικής «υπερδύναμης». Που αποδίδουν παράξενο - ρατσιστικό «δίκαιο»: βασανίζοντας και δολοφονώντας τους «παγκοσμιοποιημένους» εχθρούς τους. Χωρίς να απολογούνται σε κανέναν για τις παράνομες πρακτικές τους, που αυτονόητα αποτελούν εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

(Ακολουθούν σκληρές εικόνες.
Γι αυτό αποτρέπουμε τη θέασή τους από ανήλικους)

Ούπς!
Μόλις «σκότωσα» τον «πλανητάρχη»…

Σε μια προσπάθεια να διασώσουμε από τον «πνευματικό αυτοχειριασμό», όσους δεν έχουν καταλάβει ακόμα τις δυνατότητες της εξαπάτησης μέσω της τεχνολογίας, παρουσιάζουμε «ντοκουμέντα», με «προπαγάνδα» αλά MassMedia-gr…

Νεκρός και ο Ομπάμα. Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες, ο δράστης της δολοφονίας είναι ένας blogger που χρησιμοποίησε ένα τελευταίας τεχνολογίας οπλικό σύστημα για την «απονέκρωση» του «πλανητάρχη»: το Photoshop(!)

 (κάντε κλικ πάνω στην εικόνα για μεγέθυνση)
Barack Obama dead kill Osama Bin Laden massmedia-gr


Έγγραφο «ντοκουμέντο» (ναι, πολύ ντοκουμέντο) που αποδεικνύει –με τεστ του DNA– αυτό που υποψιάζονταν όλοι στις Η.Π.Α., ότι ο Obama είναι το ίδιο πρόσωπο με τον Osama. Αυτή η απόδειξη ανατρέπει όλα όσα ξέραμε για την απάντηση στο ερώτημα των σταυρολέξων: «Παγκόσμιος τρομοκράτης με 5 (λατινικά) γράμματα».

 (κάντε κλικ πάνω στην εικόνα για μεγέθυνση)
Barack Obama Osama Bin Laden massmedia-gr


Φωτογραφία ντοκουμέντο αποδεικνύει ότι οι Η.Π.Α. ετοιμάζονται να στήσουν μνημείο στο βυθό του Ινδικού Ωκεανού για να τιμήσουν το alter ego τους.

(κάντε κλικ πάνω στην εικόνα για μεγέθυνση)
Osama Bin Laden Ινδικός Ωκεανός massmedia-gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε προσεκτικά και σχολιάστε ελεύθερα. Τα σχόλια επιτρέπονται σε ενεργούς - εγγεγραμμένους χρήστες του Διαδικτύου, δηλ. χρήστες που έχουν κάποιο e-mail, και αναρτώνται αμέσως.