Φιλοκαλοῦμέν τε γὰρ μετ’ εὐτελείας

καὶ φιλοσοφοῦμεν ἄνευ μαλακίας

Κυριακή 8 Μαΐου 2011

Λάκης Λαζόπουλος: Στη Θεσσαλονίκη η άγνωστη οργάνωση: "Το Αύριο του Παιδιού", τον εγκαλεί δημοσίως

Ποιά είναι η Οργάνωση Δράσης: «Το Αύριο του Παιδιού»; Και τι υπονοεί με το αινιγματικό μήνυμα, που απευθύνει μόνο στον Λάκη Λαζόπουλο, μέσω του πανό που αναρτά σε μετακινούμενα μέσα (αυτοκίνητο, ποδήλατο), σε επιλεγμένα – πολυσύχναστα μέρη της Θεσσαλονίκης: π.χ. στο πεζοδρόμιο της εισόδου της HELEXPO επί της Εγνατίας οδού (βλ. φωτογραφία 1) ή στη Πλατεία Αριστοτέλους (βλ. φωτογραφία 2);

(κάντε κλικ πάνω στην εικόνα για μεγέθυνση) 
Λάκης Λαζόπουλος Θεσσαλονίκη αύριο του παιδιού πανό massmedia-gr
Φωτογραφία 1

Στο πανό είναι γραμμένο το σύνθημα: «ΛΑΖΟΠΟΥΛΕ! Η χυδαία αισθητική κάνει αχρεία την νεανική ψυχή». Είναι φανερό ότι κάποιος ή κάποιοι εγκαλούν δημοσίως το Λάκη για την αισθητική της εκπομπής του. Η οποία κατά τον/τους εμπνευστή(-στες) του συνθήματος επηρεάζει δυσμενώς το νεανικό ψυχισμό.

Το παράξενο με αυτή την οργάνωση είναι ότι δεν υπάρχει καμία παρουσία της στο Διαδίκτυο. Επίσης, παρόλο που σε δύο ιστοσελίδες[1] της Θεσσαλονίκης έγινε ειδική ανάρτηση (στις 19/4/2011), όπου οι συγγραφείς ζητούσαν δημοσίως κάποια επιπλέον πληροφορία για το μήνυμα του πανό (βλ. φωτογραφία 2), δεν υπήρξε καμία αναφορά ούτε στα σχόλια του εν λόγο άρθρου.

 (κάντε κλικ πάνω στην εικόνα για μεγέθυνση)
Λάκης Λαζόπουλος Θεσσαλονίκη αύριο του παιδιού πανό massmedia-gr
Φωτογραφία 2 (από thestival.gr)

Τα ερωτήματα είναι:
  • Αυτή η οργάνωση υπάρχει πραγματικά;
Αν υπάρχει:
  • Πού βρίσκεται η έδρα της;
  • Ποιo ακριβώς είναι το αντικείμενό της;
  • Γιατί έχει στο στόχαστρό της μόνο τον Λαζόπουλο, αφού υπάρχουν πολλές άλλες εκπομπές με αναμφισβήτητα χυδαία αισθητική;
Αν δεν υπάρχει:
  • Ποιοί και γιατί παραπλανούν τον κόσμο, κρυμμένοι πίσω από μια ψεύτικη «οργάνωση δράσης» που στοχοποιεί τον κ. Λαζόπουλο;…
Από τις ενδείξεις, πρόκειται για ανύπαρκτη οργάνωση. Που για κάποιον λόγο επιτίθεται στο Λάκη Λαζόπουλο, τουλάχιστον από τις 19/4/2011 και μετά (στη Θεσσαλονίκη). Με τον τρόπο που περιγράψαμε και τον οποίο βλέπετε στις φωτογραφίες.

Σημείωση: Στις φωτογραφίες με το ποδήλατο είναι εμφανής ο Αρ. Πρωτοδ.: 4884/06 και ένα e-mail: toavrio@in.gr (στο οποίο δεν απαντάει κανείς), επίσης στο άλλο πανό: του αυτοκινήτου, υπάρχει ένα τηλέφωνο που ανήκει σε φαρμακείο που βρίσκεται στη Νέα Μηχανιώνα.

-------------
1. Οι δύο ιστοσελίδες που έκαναν ανάρτηση για το θέμα, στις 19/4/2011, είναι: www.thestival.gr και www.seleo.gr


Διαβάστε επίσης:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε προσεκτικά και σχολιάστε ελεύθερα. Τα σχόλια επιτρέπονται σε ενεργούς - εγγεγραμμένους χρήστες του Διαδικτύου, δηλ. χρήστες που έχουν κάποιο e-mail, και αναρτώνται αμέσως.