Φιλοκαλοῦμέν τε γὰρ μετ’ εὐτελείας

καὶ φιλοσοφοῦμεν ἄνευ μαλακίας

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Οι τρομαγμένοι ψήφησαν τους πανικόβλητους της Ιστορίας.


Η «μεγάλη» φιλογερμανική και φιλομνημονιακή κεντροδεξιά σπείρα, που συ-σπειρώθηκε υπό το κράτος του πανικού, κέρδισε πύρρειο νίκη. Κατάφερε να μεταλαμπαδεύσει τον τρόμο της στους γερασμένους πνευματικά ή/και βιολογικά οπαδούς της, που προηγουμένως ηλιθίωσε επιτυχώς με προπαγάνδα, στην οποία συνεισέφεραν τα μάλα, εκτός από τον διαπλεκόμενο Τύπο, ορισμένα μεγάλα blogs δυστυχώς.

Η τρομοκρατία και η πίεση θα συνεχιστούν. Ο τρόμος της επικείμενης «καταστροφής» θα «χρυσώσει το χάπι» της προσυμφωνημένης συγκυβέρνησης με το ΠΑΣΟΚ, του Βενιζέλου, που θα επανατοποθετηθεί στην εξουσία. Αυτός είναι ο ορισμός της ηλιθιότητας: από μια συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ – ΝΔ, να  περνάς σε συγκυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ και να ελπίζεις σε κάτι καλύτερο… Όχι δα!

Το πολιτικό σύστημα της καταστροφής και του μνημονίου, ωστόσο, έχει απέναντί του ένα ισχυρότατο αντιμνημονιακό μέτωπο δεξιών, κεντροδεξιών και αριστερών κομμάτων. Αυτά τα κόμματα έχουν ψηφιστεί από ατρόμητους – σώφρονες  πολίτες που έχουν κοινές τις εξής απόλυτες πολιτικές απαιτήσεις: ΟΧΙ ΣΕ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ, ΟΧΙ ΣΕ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ, ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ, ΟΧΙ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΕΕ, ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ΤΩΝ ΚΛΕΦΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ,  ΟΧΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

Είναι περισσότερο από σίγουρο ότι οι προαναφερόμενες απαιτήσεις των ελεύθερων πολιτών, των αντιμνημονιακών κομμάτων, δεν θα γίνουν σεβαστές από τα κόμματα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Είναι βέβαιο ότι θα επιχειρηθεί να χειραγωγηθούν και να παρερμηνευτούν από το διαπλεκόμενο σύστημα των ΜΜΕ. Όμως, θα είναι απαράδεκτο να προδοθούν οι πολίτες αυτοί από τα κόμματα που τα ψήφησαν ως αντι-μνημονιακά. Που τα ψήφησαν για να πολιτευτούν ή να αντιπολιτευτούν σκληρά KATA του μνημονίου.

Να γίνει κατανοητό. Με αποκλειστική διάζευξη, στην Ελλάδα θα συγκυβερνήσουν είτε οι μνημονιακοί – που είναι υπέρμαχοι της γερμανοποιημένης ΕΕ των τραπεζιτών, είτε οι αντιμνημονιακοί – που είναι υπέρμαχοι της ΕΕ με κοινωνικό πρόσωπο. Οι πρώτοι αντιπροσωπεύουν τρομοκρατημένα και αλλοτριωμένα άτομα της ανελλήνιστης κοινωνίας – αναξιοπρεπείς ευρωλιγούρηδες, ενώ οι δεύτεροι αντιπροσωπεύουν ελεύθερους Έλληνες πολίτες που εναντιώνονται στο νέο ολοκληρωτισμό της Νέας Τάξης των Πραγμάτων.

4 σχόλια:

  1. Βρε λεβεντομαλακες, αυτο επικοινωνειτε στους Ελληνες? Να φαμε, αν πιουμε και να πληρωσουν αλλοι τα σπασμενα μας? Αυτη ειναι η εικονα της Ελλαδας προς την διεθνη κοινοτητα? Ε οχι λοιπον οι Ελληνες απεδειξαν οτι ειναι τιμιοι και περηφανοι και οχι ανευθυνοι και τεμπεληδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλωσόρισες στο MassMedia-gr,

      Όταν κάποιος ξεκινάει το διάλογο με υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς, επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο την έλλειψη των επιχειρημάτων του.

      Ευκαιρία να μάθεις, ακόμα κι εσύ, ότι η τιμιότητα και η υπερηφάνεια δεν αρμόζει στα φοβισμένα πρόβατα που προσπαθούν να δικαιολογήσουν τις δουλικές επιλογές τους.

      Τα σπασμένα έπρεπε να τα πληρώσουν αυτοί που μετείχαν στο γλέντι – στην κραιπάλη της διασπάθισης του δημοσίου χρήματος. Δηλ. έπρεπε να τα πληρώσουν αυτοί που τα έσπασαν. Δικαίωμά σου να ταυτίζεσαι μαζί τους. Όμως, εμάς να μας εξαιρείς. Εμείς δεν σπάσαμε τίποτα.

      Ο χαρακτηρισμός επιστρέφεται βελτιωμένος προς τους ξεφτιλομαλάκες, που αδυνατούν να κατανοήσουν τα κείμενα που διαβάζουν!

      Διαγραφή
    2. Ενώ η εικόνα του ''λεβεντομαλάκα'' Έλληνα που πληρώνει τοκογλυφικούς τόκους για χρήματα που πάνε κατευθείαν στους τραπεζίτες, αυτού που καταδικάζει τα παιδιά του στην πείνα, γιατί πιστεύει πως το ''σωστό'' είναι να πληρώνει τα κερδοσκοπικά παιχνίδια των διεθνών απατεώνων, είναι η τέλεια εικόνα. Για να μη χαλάσουμε αυτήν την εικόνα του κορόιδου, που όλοι τον ξεγελούν με ηλίθια επιχειρήματα, ας τους δώσουμε τζάμπα πετρέλαιο και φυσικό αέριο,ας ξεπουλήσουμε τις κερδοφόρες δημόσιες επιχειρήσεις για ψίχουλα, ας αφήσουμε τα παιδιά μας να πεθάνουν απ' την πείνα... Γεια σου, έξυπνε Έλληνα, που ενημερώνεσαι από ''πατριωτικά'' ιστολόγια που ξαφνικά έκοψαν τη δυνατότητα σχολιασμού των αναρτήσεων. Μη βγεις, όμως, αύριο να παραπονιέσαι ότι πεινάς, να σκέφτεσαι ότι χάρη σε σένα πλουτίζει ο μεγαλοτραπεζίτης και να χαίρεσαι...

      Διαγραφή
  2. Να σημειώσουμε, επιπλέον, ότι στο κείμενο ΔΕΝ αποτυπώνεται η οργή, αλλά η απογοήτευσή μας για μια μερίδα πλανεμένων ψηφοφόρων που ψήφησαν απερίσκεπτα εκείνους που υποδούλωσαν τη χώρα για τα επόμενα 50 χρόνια. Εκείνους που ετοιμάζουν νέο μνημόνιο δήθεν σωτηρίας…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Διαβάστε προσεκτικά και σχολιάστε ελεύθερα. Τα σχόλια επιτρέπονται σε ενεργούς - εγγεγραμμένους χρήστες του Διαδικτύου, δηλ. χρήστες που έχουν κάποιο e-mail, και αναρτώνται αμέσως.