Φιλοκαλοῦμέν τε γὰρ μετ’ εὐτελείας

καὶ φιλοσοφοῦμεν ἄνευ μαλακίας

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2009

Κύριε Χρυσοχοΐδη, τι πίνεις και δε μας δίνεις;

 (κάντε κλικ πάνω στην εικόνα για μεγέθυνση)

Ο κ. Χρυσοχοΐδης, μάλλον, χρειάζεται ξεκούραση. Διαφορετικά, αν δεν είναι από κούραση τα όσα αντιφατικά έχει πει για την λειτουργία των blogs, είναι εκ του πονηρού. Κατά την πάγια τακτική, «πετάμε ένα πυροτέχνημα», μετράμε τις αντιδράσεις και προχώραμε ή ανασκευάζουμε αν δε μας παίρνει.

Αυτός, εννοείται, δεν είναι σοβαρός πολιτικός λόγος. Μάλιστα ορισμένες φορές μας δίνεται η εντύπωση ότι τα λεγόμενα των πολιτικών προσώπων κατευθύνονται (συνειδητά ή ασυνείδητα) από τους ευσεβείς πόθους των «αστέρων» ή των «βαρόνων» του μέσου που τα φιλοξενεί.

Για του λόγου το αληθές διαβάστε τις δηλώσεις του κ. Χρυσοχοϊδη:
Στις 18/11/2009 στον Real Fm: «Αυτό είναι ένα πρόβλημα κατά τη γνώμη μου. Θα μπορούσε να υπάρχει για κάθε blog κάποιος υπεύθυνος απέναντι στο νόμο, διότι έτσι δημιουργούνται πάρα πολλά προβλήματα καθημερινά δυστυχώς. Κατασυκοφαντούνται πολλές φορές άνθρωποι ή λέγονται και δίκαια πράγματα, τα οποία όμως δεν μπορεί να μην αναφέρονται σε κάποιο πρόσωπο και να μην υπάρχει ανάληψη ευθύνης από κάποιο πρόσωπο.» (κλικ εδώ)
Στις 19/11/2009 στο Θέμα 989: «Δεν έχω πει ποτέ ότι θα γίνει άρση ή θα αλλάξουμε τον νόμο και θα ζητήσουμε κάποιον να είναι υπόλογος. Μου φαίνεται ότι κάποιοι ξύνονται στην γλίτσα του τσοπάνη. Δεν με αφορούν αυτά τα θέματα και κανένας δεν ασχολείται γιατί πολύ απλά η Ελλάδα και ο πρωθυπουργός έχει άλλες προτεραιότητες που είναι η ασφάλεια του πολίτη» (κλικ εδώ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε προσεκτικά και σχολιάστε ελεύθερα. Τα σχόλια επιτρέπονται σε ενεργούς - εγγεγραμμένους χρήστες του Διαδικτύου, δηλ. χρήστες που έχουν κάποιο e-mail, και αναρτώνται αμέσως.